cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW heren 1 - De Snippen Heren 1

Op zaterdag 9 maart speelde DAW Heren 1 thuis tegen De Snippen. Deze week werd DAW versterkt door oudgediende Leon Hoekman. Na een gelijk opgaande wedstrijd kwam DAW met nog anderhalve minuut op de klok twee punten voor te staan, echter wisten de snippen terug te vechten en eindigde de wedstrijd in een 12-12 gelijk spel.

De eerste twee periodes gingen erg gelijk op, beide ploegen gaven weinig weg en wisten om en om het net te vinden. De heren van DAW wisten onder meer met snelle combinatie spelletjes goed gebruik te maken van uitsluitingen bij de Snippen, zo wist Daan Happe hiermee eenmaal te scoren en eenmaal de assist op Dennis Oudhoff te maken. Ook Arjan Baron wist deze periodes voor DAW tweemaal een strafworp te benutten en lukte het keeper Corné Thoes om een strafworp tegen de thuisploeg te keren. Zo eindigde de eerste periode 3-4 en de tweede periode 5-6.

De derde periode wisselde de Snippen onderling met een aantal spelers en kwam er een sterke midvoor in het veld. Deze midvoor wist na de gelijkmaker van Joep Liefting snel driemaal te scoren en de Snippen op een 6-9 voorsprong te zetten. Echter gaf de thuisploeg nog niet op en wisten Arjan Baron en invaller Leon Hoekman het net te vinden. Uiteindelijk eindigde de periode in een 8-10 achterstand.

De vierde periode startte voor beide ploegen moeizaam, zo werd er in de eerste helft van de periode aan beide zijden niet gescoord. Uiteindelijk wist Leon Hoekman de scoren te open en kwam DAW daarna goed op gang. Dankzij een aantal goede bal onderscheppingen en counters wist de thuisploeg binnen twee minuten nog driemaal extra te scoren en hadden ze met anderhalve minuut op de klok een 12-10 voorsprong bemachtigd. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden en wisten de Snippen nog tweemaal te scoren. Uiteindelijke besliste de keeper van de Snippen de wedstrijd door met nog twee seconden op de klok de sterke inzet van Leon Hoekman uit het doel te houden. De wedstrijd einde gelijk in een 12-12 stand.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home