cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

181013 - Dolfijn H1 - DAW H1

Zaterdag 13 oktober speelde DAW Heren 1 uit in Amsterdam tegen de Dolfijn. De Alkmaarders ging het duel verslap is door het missen van de geschorste coach en twee belangrijke basisspelers. Om deze rollen op te vullen speelde Jeroen Fennema en Mick Madder mee, de coach positie werd opgevuld door Frank Blokker. DAW starten sterk aan de wedstrijd en wist in tegenstelling tot voorgaande wedstijden hun kansen af te maken, echter verslapte het spel gedurende de wedstrijd en eindigde de wedstrijd in een 18-7 verlies. 

De eerste periode starten DAW sterk, dankzij een scherp counter spel wisten de Alkmaarders de voorsprong te nemen. Na een voorsprong van 1-3 te bereiken kwam de Dolfijn terug en eindigde de periode in een 4-4 stand. 

De tweede periode begon DAW weer slordig om te gaan met hun kansen, hierop wist de Dolfijn goed in te spelen. DAW kwam de hele periode slechts één keer aan scoren toe waardoor de periode afgesloten werd met een 10-5 achterstand, hierdoor werd de wedstrijd eigenlijk al beslist.

In de derde periode herpakte DAW zich defensief, hierdoor kwamen beiden ploegen amper aan scoren toe. Uiteindelijk wisten beide kanten één keer te scoren waardoor de periode met een 11-5 stand werd afgesloten. De vierde periode verslapte DAW weer, hierdoor wist de Dolfijn weer veel doelpunten te maken en eindigde de wedstijd in een 18-7 verlies. 

Ondank het in de 2e tot 4e periode maar één keer per periode scoren kijkt DAW toch niet slecht terug op de wedstrijd. De eerste en derde periode hebben ze namelijk laten zien dat ze ondanks het missen van een aantal vaste spelers en coach zeker een sterk spel kunnen spelen. Nu nog een kwestie van dit spel de hele wedstrijd blijven spelen, met aankomend weekend geen wedstrijd is er ook weer genoeg gelegenheid om hierop te trainen. 

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1 download

Onze Sponsors

Home