cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

180929 - Daw H1 - West-Friesland (SG) H1

 

Zaterdag 29 september speelde DAW H1 om 21:45 de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen West-Friesland (SG) H1. West-Friesland speelde een sterkte wedstrijd en DAW wist hier niet op te antwoorden, de eindstand werd 2-10.

De eerste twee periodes zijn redelijk hetzelfde verlopen, DAW had moeite met kansen creëren en benutten. De counters van DAW werden op tijd afgestopt en door het daaropvolgende sterke zonespel van West-Friesland kwam DAW niet aan scoren toe. West-Friesland wist hun aanvallen echter sterk en gecontroleerd op te bouwen, hierdoor eindigde de eerste periode met 0-3 en de tweede periode met 0-6.

De derde periode wist DAW zich een beetje te herpakken, deze periode ging dan ook gelijk op. Dankzij een paar succesvolle aanvallen aan beide zijden werd de periode met 2-8 afgesloten.

De vierde periode was de wedstrijd eigenlijk al uitgespeeld en was er nog weinig energie over bij de heren van DAW. West-Friesland wist nog een paar goede aanvallen op te zetten waardoor de wedstrijd uiteindelijk werd afgesloten met een stand van 2-10. Door deze wedstrijd is het voor DAW duidelijk dat er nog veel onderdelen zijn die verbeterd moeten worden, met volgende week DWT H1 op de planning gaat DAW hier dan ook hard aan werken.

-Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home