cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

180923 - DAW Heren 1 - Duinkikker

Op zondag 23 september speelde DAW heren 1 de eerste competitie wedstrijd van het seizoen tegen de gepromoveerde Duinkikkers in Soest. Het dit seizoen erg verjongde eerste team van DAW wist dan ook de eerste drie punten van het seizoen na een 8-10 overwinning mee terug naar Alkmaar te nemen. 

 
 
DAW begon sterk aan de wedstrijd en hield de Duinkikkers goed onder controlen tijdens de eerste periode. Dankzij het bewegelijke spel van DAW werd de eerste periode dan ook met 1-4 afgesloten. 
 
 
De tweede periode begonnen de Duinkikkers beter in te spelen op het spel van DAW. Echter was dit niet genoeg DAW onder controle te krijgen en eindigde de tweede periode dan ook met 2-6.
 
 
De derde periode wisten de Duinkikkers goed terug te komen in de wedstrijd door gebruik te maken van man meer situaties. Hierdoor werdt de stand terug getrokken naar 6-8 en daardoor kwam de spanning terug in de wedstrijd. 
 
 
In het begin van de vierde periode wisten de Duinkikkers door te zetten en terug te komen op één doelpunt verschil. DAW wist niet van opgeven en kwam uiteindelijk door het eerste doelpunt van de 17 jarige Kees Wit op de eindstand van 8-10. Met de eerste drie punten binnen heeft DAW een goede start van het seizoen gemaakt hierdoor hebben ze veel zin in de volgende wedstrijd tegen West-Friesland.
- Jasper Martens, aanvoerder Heren1

Onze Sponsors

Home