cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

28 nov 2015 - DAW Dames 1– De Gouwe 2 6 – 4 (2)

Opnieuw wisten de dames van DAW zaterdagavond in zwembad de HoornseVaart de tegenstander puntloos naar huis te sturen.
Via een strafworp en een overtalsituatie wist DAW een 2-0 voorsprong te nemen. Door actief te verdedigen bij een ondertalsituatie kon de tegenstander in het 1e kwart maar één maal tot scoren komen (2-1).
Het 2e kwart was voor de tegenstander; zij wisten één punt meer te scoren, waar DAW de overtalsituaties niet wisten af te maken (3-3).
Het 3e kwart was bijna een copy van het 1e kwart. DAW wist de score via een overtalsituatie en een strafworp en het weer goed verdedigen van twee ondertalsituaties twee punten uit te lopen (5-3).
Het laatste kwart scoorde de bezoekers eerst nog het aansluitende punt, voordat DAW weer kon antwoorden (6-4). Dat dit de eindstand zou worden kwam doordat beide partijen niet konden profiteren een overtalsituatie en DAW een strafworp gestopt zag worden.
De volgende speelronde (12 dec.) zijn de dames vrij, wat inhoudt dat zij nu al de winterstop in gaan tot 16 januari 2016. Het resultaat tot nu toe is hoopgevend en beter dan verwacht. Dit komt mede door het goede gevoel dat de dames hebben gekregen over de twee benjamins. Marleen Jonker en Tessa Naber kunnen, we weten het wel zeker, na de winterstop uit gaan groeien tot volwaardige in te zetten speelsters, die in de wedstrijden niet onderdoen voor hun teamgenoten.

Score verloop: 2-1/3-3/5-3/6-4.
Scores: Saskia Kansen 4x, Linda Schenk en Romee Heister.

Onze Sponsors

Home