cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

22nov2015 - Dames H.B.W. (S.G.) 2 – DAW 4-4

In Bilthoven speelden de dames tegen een combinatie van De Robben en Brandenburg. Voormalige top clubs in het waterpolo, die samen bezig zijn weer wat op te bouwen. Dit was een wedstrijd waarin de dames moesten laten zien dat zij hun plek op de ranglijst waard zijn.
Ze hebben in voorgaande jaren in Bilthoven steeds goed partij gegeven, maar vaak nipt verloren.
Met dit gegeven en zonder drie vaste teamspeelsters, die goed werden vervangen door Mieke Schoone, Marieke de Vries en de van zwangerschap teruggekomen Steffie Nooij.
De hele wedstrijd lieten de ploegen niet toe om uit te lopen in score, mede door goed keeperswerk van Fanny Bouma. De beste kansen daarvoor hadden de DAW dames, maar vonden te veel de lat en misten de overtalsituaties. De tegenstander maakte hun laatste overtal af “ met behulp van de jurytafel”.
Na 35sec scoorden ze de gelijkmaker, terwijl het maar 30 sec. mag zijn en er ook geen terugkomsignaal (na 20 sec.) was gegeven voor onze uitgesloten speelster. De scheidsrechter was niet aanspreekbaar; hij had dit direct na kunnen kijken en kunnen herstellen, maar reageerde alleen met een gele kaart voor de coach. Jammer dat hij na de wedstrijd alleen maar als antwoord gaf ‘dan dien je toch een protest in’. Dit is wel heel kort door de bocht en geeft geen blijk van meedenken, al was het maar om kosten (ook voor de bond) te besparen. Door deze fouten liep DAW de overwinning mis.
 
Scoreverloop: 1-0/2-1/3-3/4-4.
Scores: Romee Heister 2x, Saskia Kansen en Diane van Schaik.

Onze Sponsors

Home