cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Interregio Age I uitvoeringen: ploeg 6e, duet 10e en solo 3e plaats!

Op zaterdag 28 mei 2016 heeft de Age I-ploeg van DAW meegedaan aan de interregio uitvoeringen in Heerenveen. Dit is een landelijke wedstrijd waar alle verenigingen van Nederland aan mee mogen doen.

De meiden moest al vroeg verzamelen om de haren en de make-up te doen. Daphne maakte knotjes bij de meiden en deed ook de makeup, Bibi zorgde er met de gelatine voor dat alle knotten goed vast zouden blijven zitten en Holly, de moeder van Anna, heeft de kroontjes erin gedaan. Na nog even droogtrainen ging de groep aan op Heernveen.

Duet (Giorgia en Nine) en de groep (Giorgia, Nine, Anna, Hayley, Helena, Kiana, Ninon en Ailani) mochten beginnen met inzwemmen. Bibi had met haar meiden het inzwemmen, dat bij een wedstrijd slechts een half uur duurt en dus wel wat handig plannen vraagt, tijdens de training al een keer geoefend dus dat verliep erg goed.

Tijdens de wedstrijd waren de meiden  erg zenuwachtig maar hebben zich er goed overheen gezet. Giorgia en Nine behaalden met hun duet  een 10e plaats met 51.2333 punten. De ploeg behaalde een knappe 6e plaats met 51.5000 punten. Zij lieten enkele topploegen zoals die van ACZ, ZPCH, en De Dolfijn achter zich. Nadat alle duetten en ploegen hadden gezwommen was het de beurt aan de solistes. Giorgia was tegen de tijd dat ze moest zwemmen helemaal over haar zenuwen heen, ook dankzij de mooie punten die ze met het duet en de groep al had verdiend.  Ze was goed voorbereid en dat was ook te zien aan haar uitvoering. Zij behaalde een welverdiende bronzen medaille van de 20 solisten met 59.000 punten. Hiermee liet zij de beide solisten van ACZ achter zich. Een hele knappe prestatie van al onze meiden aangezien zij minder trainingsuren maken dan andere topverenigingen. Het wordt heel spannend op de synchrobeat die over twee weken in Eindhoven wordt gehouden!

De uitslag van de interregio Age I is hier te downloaden.

20160528 interregio Age I 001

20160528 interregio Age I 003

20160528 interregio Age I 002

Onze Sponsors

Home