cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles op miniregio uitvoeringen

Zaterdag 14 mei werd de miniregio uitvoeringen gehouden. De DAW-dames van de aanloopdiploma's hebben het weer goed gedaan! Jori, Jolie, Fiene en Danique deden voor het allereerst mee, in de categorie Zonder Basishouding, wat een prestatie op zich is gezien ze nog maar kort zij aan synchroonzwemmen doen. Neo, Jaimy en Natasha waren het stralende drietal in de categorie Zonder Balletbeen en zwommen zichzelf met een grote glimlach naar een derde prijs. Iris, Quinty, Bella, Yara, Kim en Louise hebben met een ruime 42 punten hun dans van z'n beste kant laten zien. Het nummer ging heel mooie gelijk en de bronzen medaille was dus ook zeker verdiend!

Ook dank aan onze vrijwilligers: Bibi die in het clubhuis kwam helpen haren doen en Liza die ook eerder kwam om hiermee te helpen en ook kwam jureren. Ilona was ook van de partij om te zorgen dat de muziek vlekkeloos verliep. Wieteke, Holly en Ria waren onze overige juryleden. Adrienne was aan het speakeren zodat wel allemaal op tijd klaar konden staan. Emma was Wendy's steun en toeverlaat bij het coachen van de drie aanloopgroepen. (Tekst: Wendy Drente)

De uitslag is hier te downloaden.

20160514 Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles op miniregio uitvoeringen 00120160514 Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles op miniregio uitvoeringen 002

20160514 Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles op miniregio uitvoeringen 003

 

Onze Sponsors

Home