cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Over Swim en Fun

senf 250419a

Swim en Fun is een veelzijdige afdeling waar je op ieder niveau kan zwemmen. Swim en Fun bestaat uit 3 onderdelen namelijk Swim en Fun Basis, Kader en Plus. Het plezier staat centraal binnen deze afdeling.

Ons doel is om ieder kind op een spelende manier kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de zwemsport. Het fundement hiervan is Fun, omdat als de basis zien om je te ontwikkelenin een zwemsportdie bij je past. Samen gaan we op ontdekking welke zwemsport het beste bij je past en of een mogeliljke doorstroming naar de wedstrijdsport is of dat je beter gedijt met een recreatieve manier van beweging en kiest voor de Swim & Fun Kader of Plus.

Swim & Fun Basis

Bij de Basis ben je welkom vanaf je A-, of een Superspetters Diploma. Je maakt hier kennis met alle vormen van de zwemsport binnen DAW, van wedstrijdzwemmen, waterpolo t/m synchroonzwemmen. Van zo hard mogelijk zwemmen, overspelen met een bal t/m mooie figuren maken in het water.

De Basis is een groep die verdeeld is in 3 of 4 sub-groepen. Elke groep traint opzijn niveau om aan het einde van het seizoen dit niveau te overstijgen. Er wordt gewerkt met een doorlopend lesprogramma waarbij kinderen wekelijks kunnen instromen. Door middel van het werken met unieke DAW-diploma's kunnen de zwemmers deze gedurende het seizoen kunnen behalen. Elk diploma heeft zijn eigen criteria waaraan de zwemmer/ster moet voldoen (de Waterat, de Otter, de Dolfijn, etc). Voor meer informatie kijk dan gerust onder het kopje Diploma's.

Deze groep kinderen bestaat uit alle leeftijden t/m 11 jaar.

Swim & Fun Kader

Wanneer je zwemmen ontzettend leuk vindt maar geen wedstrijdsport ambities hebt, is het binnen de afdeling Swim en Fun mogelijk om je conditie op peil te houden en je techniek te blijven verbeteren. In deze trainingen wordt de zwemtechniek van alle zwemslagen aangeboden en een variatie van waterepolo en synchroon oefeningen om de funelementen te waarbogen. Daarnaast kan het een mooie aanvulling zijn voor je conditie, naast je specifieke training bij waterpolo of synchroonzwemmen.

Deze groep kinderen bestaat uit alle leeftijden t/m 18 jaar.

Swim & Fun Plus

Voor diegene die het deelnemen aan zwemwedstrijden en het trainen bij de selectie een te zware belasting vinden, maar het wel leuk vindt om een paar keer per jaar een wedstrijd te zwemmen, biedt deze categorie een uitstekend alternatief. De trainingen zijn minder belastend en frequent. Je traint maximaal drie keer per week 1 tot 1,5 uur en kunt een paar keer per jaar mee doen aan een wedstrijd naar keuze. De verplichting en faciliteiten liggen dus op een wat ander niveau dan bij de zwemselectie.

Deze groep kinderen bestaat uit 12 t/m 18 jarigen.

De trainingstijden zijn terug te vinden onder het kopje trainingstijden

Proefles?

Wil je graag een keertje komen meezwemmen, dan ontvangen we graag het ingevulde proeflesformulier : www.daw.nl/proefles-aanvragen

Je mag vier proeflessen komen bijwonen om te besluiten of je lid wilt worden.  Deze proeflessen vinden plaats op afspraak.

De contributietarieven zijn terug te vinden op www.daw.nl/contributie

Wij hopen je gauw te zien! De Trainersstaf

Proefles, aanmelding en opzegging lidmaatschap bij Swim en Fun

 

Proefles

Bij DAW kun je 4 proeflessen gratis meezwemmen voordat je besluit om lid te worden. Wil je een keer mee zwemmen schrijf je dan snel in via https://daw.nl/proefles-aanvragen en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een proefles.

Aanmelden

Wil je na 4 proeflessen lid worden dan word je verzocht om het inschrijfformulier in te vullen via https://daw.nl/lid-worden-2.

Opzeggen

Het afmelden van een lid dient plaats te vinden via https://daw.nl/uitstroom-leden. Opzegging kan volgens onze voorwaarden alleen per einde van het seizoen, 30 juni.

Diploma's

Diploma's

 

 

Swim en Fun Trainingstijden

Periodes waarin S&F zwemt:

 

Swim en Fun Nieuws

Afscheid trainster Angelique Draaier

Afscheid trainster Angelique Draaier Op 14 december 2023 hebben we afscheid genomen van Angelique Draaier als trainster bij Swim en Fun. 8 jaar geleden begon Angelique als assistent trainster bij S&F toen...

Lees verder...

S&F obstakel course team building ev…

Op zondag 6 juni 2021 heeft in het Outdoor Park aan de Hoornse Vaart het teambuildingevent plaats gevonden van de Swim en Fun (S&F) zwemafdeling. Alle zwemmers en zwemsters, ogeacht...

Lees verder...

UItnodiging S&F activiteit

Beste zwemmers, Normaal duiken we het diepe in maar dit keer gaan we op avontuur. Wil je weten wat we gaan doen? Obstacle Run in combinatie met uitdagende teambuilding spellen JE HEBT NOG...

Lees verder...

DAW zoekt extra trainers voor afdeling S…

Bij afdeling Swim en Fun, zijn we op zoek naar nieuwe trainers Swim en Fun (S&F) is de “kweekvijver” van De Alkmaarse  Waterratten, hier zwemmen kinderen die minimaal het diploma A...

Lees verder...

Over Kleding

De clubkleding is te bestellen via Sportemotion via de volgende link: 

Klik hier voor de Kleding Website 

Robin Wessels

Trainer in opleiding

Swim en Fun Contacts

Valanee Moodley

Coordinator & Trainster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robin Wessels

Trainer in opleiding

Danique Wittenbernds

Trainster in opleiding

Caitlyn Zonneveld

Trainster in opleiding

Babette Fenijn

Assistent Trainster

Onze Sponsors

Home