cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Hierbij een bericht over de EK wielrennen, welke in augustus in Alkmaar gehouden wordt. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig, waar wij als DAW een bijdrage aan kunnen leveren. 

Lijkt het je leuk om te helpen? Top, meld je aan via https://www.alkmaarsport.nl/vrijwilliger-bij-het-EK 
Zou je de inzet van de DAWers willen coördineren, helemaal TOP, meldt je evenvia een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie vanuit de organisatie:

Augustus belooft een legendarische sportmaand voor Alkmaar te worden. Van 7 tot en met 11 augustus is de gemeente Alkmaar gastheer van de Europese Kampioenschappen Wielrennen. Graag willen wij als organisatie dit trotse gevoel met jullie als vereniging delen. Daarom nodigen wij jullie uit om met ons de inzet van bevlogen vrijwilligers mogelijk te maken.
Wij zijn voornamelijk op zoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement de belangrijke taken van verkeersleider of signaleur op zich nemen. Natuurlijk gaan de vrijwilligers helemaal mee in de EK-sferen en worden zij voorzien van een EK-shirt en lunch op de dagen dat zij dit prachtige evenement ondersteunen.
(Sport)verenigingen en andere geïnteresseerden kunnen zich als groep aanmelden. Namens de groep nodigen we één coördinator uit die als vertegenwoordiger onze bijeenkomst(en) bijwoont.
Dinsdag 7 mei om 19.00 uur organiseren wij een bijeenkomst in De Meent Bauerfeind (Alkmaar) om samen met jullie naar dit evenement en de in te vullen vrijwilligersposten (dagen en taken) te kijken. Is namens jullie club ook een vertegenwoordiger aanwezig?
Meld je nu aan via https://www.alkmaarsport.nl/vrijwilliger-bij-het-EK.

Programma Europese Kampioenschappen Wielrennen 2019 Alkmaar
Woensdag 7 augustus: Mix Team Relay & Tijdritten: Vrouwen Junioren, Mannen Junioren
Donderdag 8 augustus: Tijdritten: Vrouwen onder 23, Vrouwen Elite, Mannen -23, Mannen Elite
Vrijdag 9 augustus: Vrouwen junioren & Mannen Junioren
Zaterdag 10 augustus: Mannen onder 23 & Vrouwen Elite
Zondag 11 augustus: Vrouwen onder 23 & Mannen Elite

Met sportieve groet,
Paul, René en Jasmijn
Vrijwilligerscoördinatie EK Wielrennen 2019 Alkmaar
www.alkmaarcycling.com

Onze Sponsors

Home