cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

VOOR IEDER DAW_LID (POLO, SYNCHROON, RECREATIEF, SELECTIE)

Volgend jaar - Pasen 2016 - zijn we uitgenodigd voor een Internationale uitwisseling met de Bath Dolphin Swimming Club. Een zwemwedstrijd is hiervan een onderdeel. Het wordt gehouden tijdens het uitgebreide paasweekend: op donderdag 24 maart zullen we met de bus vertrekken en dinsdag 29 maart zijn we weer terug in Alkmaar. Bath is een zusterstad van Alkmaar en we hebben al meer dan 60 jaar een uitwisselingsprogramma met de Bath Dolphin.

In Bath zullen we bij gastgezinnen worden ondergebracht. Naast het zwemmen van de wedstrijd zorgt de zwemclub uit Engeland verder weer voor een leuk en leerzaam programma. O.a. een bezoek aan het stadhuis en de burgemeester; ook worden er excursies en feestavonden georganiseerd. Het is de bedoeling dat de Bath Dolphins in 2017 naar Alkmaar zullen komen.

Hierbij nodigen we ieder DAW-lid die geboren is in 2003 of eerder uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke uitwisseling. We proberen per gastgezin in Bath twee deelnemers onder te brengen. Ook kan een voorkeur worden opgegeven om met wie uw kind in een gastgezin wil zitten. Wij proberen uiteraard met deze voorkeuren rekening te houden. We houden echter nog wel een beetje een slag om de arm omdat we nu nog niet precies de capaciteit en de mogelijkheden van Bath weten. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat het ons altijd gelukt is om de zwemmers goed en naar tevredenheid onder te brengen.

De kosten voor deze trip hebben we vooralsnog vastgesteld op 175 euro per persoon. Houd er ook rekening mee dat er voor uw kind mogelijk een paar dagen onder reguliere schooltijd vallen. Vrijstelling wordt (bijna) altijd gegeven, maar het moet wel door de ouders geregeld worden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, voorkeur voor met wie je samen in het gastgezin wilt zitten en eventuele allergieën of diëten naar Inschrijven kan tot 1 januari 2016. Er zal eind januari een update per mail komen met meer informatie. Enkele weken voordat we naar Engeland gaan zal er een informatieavond worden gehouden voor ouders en deelnemers.

Voor verdere informatie kunt u ons bellen/aanspreken en/of mailen.

Met vriendelijke groet,

Het uitwisselingscomité

Hans Schoenmakers 06 42461522 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Fred Heemstra 06 19128643
Joost Hoetjes 06 41941633 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Monique Schaap 06 54955681 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze Sponsors

Home