cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport.

Hoe werkt de nieuwe ledenpas

Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden.

Publiek bij de trainingen

De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat ouders/verzorgers via de ledenpas van hun kind mee naar binnen kunnen.

Ouders/verzorgers die later komen en daardoor niet gelijk met hun kind mee naar binnen lopen, kunnen eventueel aan de balie vragen of ze naar binnen mogen als ze geen pasje mee hebben.

We willen ouders/verzorgers attenderen op het feit dat de pas door ouders/verzorgers alleen gebruikt kan worden voor het kijken naar de trainingen en niet om zelf vrij te gaan zwemmen in de andere baden.

Nieuwe leden (geldt ook voor leden die lid zijn geworden na 1 september 2018)

Nieuwe leden bij DAW betalen eenmalig inschrijfgeld om lid te worden van de vereniging. De kosten voor een ledenpas zijn hierin meegenomen. Bij aanmelding van een nieuw lid verstuurt de ledenadministratie een bericht naar Alkmaar Sport voor het maken van een ledenpas.

Indien je in het bezit bent van een AlkmaarSportpas, wordt hierop ook het DAW-abonnement gezet en ontvang je geen aparte DAW ledenpas.

Het proces bij het verkrijgen van een DAW ledenpas verloopt als volgt: 

1. Na aanmelding als nieuw lid bij DAW verstuurt de ledenadministratie een verzoek tot aanmaken van een DAW ledenpas naar Alkmaar Sport. Indien Alkmaar Sport in hun systeem ziet staan dat er een AlkmaarSportpas gekoppeld is aan de het nieuwe lid wordt hierop het DAW-abonnement gezet. Als dit het geval is wordt het nieuwe lid hierover geïnformeerd.

2. Als de DAW ledenpas is gemaakt ontvangt DAW hierover een bericht van Alkmaar Sport. DAW neemt vervolgens contact op met het nieuwe lid via de mail om de DAW ledenpas uit te reiken.

AlkmaarSportpas i.c.m. DAW ledenpas

Als je binnenkomt bij het zwembad voor trainingen van DAW en met de pas probeert binnen te komen tijdens tijden dat er ook vrij zwemmen is, krijgt de pashouder een keuzemenu. Hierop kan het lid van DAW kiezen voor het DAW abonnement tijdens de momenten dat je traint voor DAW.

Buiten de DAW trainingstijden kiest de pas automatisch het abonnement (bijvoorbeeld een 10 badenkaart) waarvoor men geld zet op de pas. Als er tijdens DAW trainingstijden geen vrij zwemmen is dan kiest de pas automatisch het DAW abonnement.

Verloren passen

Ben je jouw pas kwijt? Dan kun je een nieuwe pas aanvragen bij de ledenadministratie van DAW (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De ledenadministratie informeert Alkmaar Sport en zij maken de nieuwe pas. De kosten hiervoor zijn € 5,00, dit bedrag wordt meegenomen in de eerstvolgende contributiebetaling.

Het proces bij het verkrijgen van een duplicaat van de verloren DAW ledenpas verloopt als volgt: 

1. Na de aanvraag van een duplicaat DAW ledenpas, indien orginele pas verloren is, verstuurt de ledenadministratie een verzoek tot aanmaken van een duplicaat van de DAW ledenpas naar Alkmaar Sport.

2. Als het duplicaat is gemaakt ontvangt DAW hierover een bericht van Alkmaar Sport. DAW neemt vervolgens contact op met het lid via de mail om het duplicaat van de DAW ledenpas uit te reiken.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Home