cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

2020

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 20 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Harde lockdown | geen trainingen tot 2 maart 2021

Beste leden, Op 14 jdecember heeft premier Rutte een harde lockdown afgekondigd, wat inhoudt dat alle trainingen van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 9 februari 2021 komen te vervallen. Op... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Mondkapjesplicht in de Hoornse Vaart

Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Kom je dus vanaf die datum in een zwembadaccommodatie, vergeet ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 18 november 2020

Gelukkig mogen we vanaf 19 november weer met zijn allen gaan trainen. We blijven ons houden aan de afspraken die gemaakt zijn voor 3 november j.l. zie het protocol "Corona & Veilig sporten bij DAW... lees meer..


DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

KNZB - Open brief aan alle zwemverenigingen Zwemsport (te) hard geraakt

Onderstaande brief hebben we ontvangen van de KNZB: Beste bestuurder, beste mensen,Net als u zijn ook wij overvallen door het besluit om alle zwembaden minimaal twee weken te lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 4 november 2020

Beste leden, Zoals door het kabinet op 3 november aangegeven houden de aangekondigde Corona-maatregelen in dat zwembaden de komende twee weken gesloten zullen zijn. In eerste instantie werd daarbij a... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Clubhuis DAW elektrisch energieneutraal

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in Juni is besloten dat we het clubhuis gaan voorzien van zonnepanelen, om het elektrisch energieneutraal te maken. Op dit moment is er een subsidieregeling die di... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona & veilig sporten bij DAW | 29 september | De trainingen en wedstrijden gaan door

Beste leden, Onderstaande afspraken zijn grotendeels overgenomen vanuit het advies van de KNZB aan de verenigingen, aangevuld met enkele specifieke zaken vanuit de Noodverordening van ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

CORONA UPDATE | 31 MEI | Sportmogelijkheden uitgebreid

Sportmogelijkheden weer iets uitgebreid Hieronder de update vanuit de Gemeente Alkmaar. De DAW verduidelijkingen zijn door het bestuur toegevoegd. Vrijdag 29 mei, aan het eind van de middag, is de n... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 21 mei | Trainingen DAW lopen | Flexibiliteit nodig

Beste leden van DAW, De meeste trainingen zijn weer hervat, zaterdag 23 mei start ook onze SuperSpetters, de 5-6 jarige leden die bij ons leren zwemmen. Zoals gemerkt vraagt dit om wat aanpassingen, ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 16 mei | Trainingen starten maandag 18 mei! | DAW Protocol

Beste leden, ouders en vrijwilligers, We hebben goed nieuws!Zoals jullie weten is er weer toestemming gegeven om te gaan zwemmen en trainen. Onze eigen thuisbasis, de Hoornse Vaart was het eerste z lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 8 mei | Hoornse Vaart mag weer open

Beste leden, Het niet meer mogen trainen als gevolg van de Corona crisis kwam sneller dan we hadden verwacht, zo ook het signaal dat we weer het zwembad in mogen! Vorige week waren we druk met het ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 2 mei | Protocol DAW Alkmaar inzake verantwoord buiten sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar

Goed nieuws, na intensief overleg met de gemeente en de commissies hebben we een protocol opgesteld om weer te mogen starten met (droog)trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Zojuis (zaterdagavo... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 1 mei | verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar

Beste leden, Landelijk is besloten dat vanaf 29 april kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen mogen trainen in de buitenlucht. De noodzakelijke aangepaste noodvero... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 31 maart

Beste leden, Het kabinet heeft vandaag aangekondigd dat de maatregelen als gevolg van de Corona crisis worden verlengd tot en met 28 april. Dat houdt in dat we in ieder geval tot die tijd het zwembad... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Club van 100 jaarbijeenkomst wordt verplaatst

Het bestuur van de Club van 100 van DAW heeft besloten de Jaarbijeenkomst van zondag 29 maart a.s. te annuleren. Dit in navolging van de landelijke richtlijnen, de KNZB, DAW, om alle activiteiten t... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Corona update | 15 maart 2020

Beste DAWers, Naar aanleiding van de maatregelen tegen het Coronavirus door de Nederlandse overheid gaan de trainingen vanaf 13 maart in ieder geval tot en met 6 april niet door. Het clubhuis is... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Synchroonzwemmen interregio junioren uitvoeringen Hoofddorp

Zaterdg 7 maart hebben de synchrojunioren van DAW meegedaan aan de interregio junioren uitvoeringen in Hoofddorp. Ze waren vertegenwoordigd met een solo, twee duetten en een ploeg. De uitslag is als ... lees meer..

DAW Nieuws
Iris Martens

Nieuwjaarsduik 2020

1 januari begon het nieuwe jaar en dat betekende natuurlijk de nieuwjaarsduik! Zo rond 12.15 verzamelden 17 duikers bij de bus om op weg te gaan naar Egmond aan zee. Omdat het verkeer meeviel waren we lees meer..

Resultaten 1 - 20 van 20

Onze Sponsors

Home