cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Juli 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 5 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Masters
Alex Damen

Ron en Laura van start tijdens de European masters Games in Turijn

Ron en Laura zullen de DAW masters vertegenwoordigen tijden de European masters games dit keer gehouden in Turijn. Naast het zwemmen staan er nog 29 andere sporten op het programma. Voor het zwemmen g... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Laatste limietwedstrijd synchroonzwemmen in eigen bad

Zaterdag 6 juli vond in de Hoornse Vaart in Alkmaar de laatste synchrowedstrijd van het seizoen plaats, de limietwedstrijd Age I t/m senioren. Van DAW deed Danique mee in de categorie Age I, Marit en ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Synchroonzwemsters zwemmen regio uitvoeringen; 7 medailles!

Op zaterdag 29 juni vond in Hoofddorp de regio uitvoeringen plaats. Dit is de laatste uitvoeringenwedstrijd van het seizoen waar alle zwemsters al hun uitvoeringen zwemmen. In de categorie Age I zwom ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Diplomazwemmen in Haarlem; alle zes meiden geslaagd

Op zondag 23 juni werd in Haarlem het laatste diplomazwemmen van dit seizoen gehouden. Dit diplomazwemmen was een samenwerking tussen DAW, DWT en ZV de Zaan. De reden voor dit initiatief was dat er vo... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Age I en Age II-meiden zwemmen op Synchrobeat in Hoofddorp

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 werden in Hoofddorp de Synchrobeat (het NK voor meiden onder 12 en onder 15 jaar) en het NK Combo gehouden. DAW was op de Synchrobeat vertegenwoordigd met 3 ... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Onze Sponsors

Home