cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

April 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 20 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Nieuws
Hans Schoenmakers

Sponsoractie | Geld ligt op straat, je moet het alleen even oprapen

Vanuit onze samenwerking met Decathlon hebben we een nieuwe actie lopen. Als je spullen bij Decathlon besteld en dat doet via de QR code of link, dan ontvangt DAW 5% van wat jij hebt uitgegeven. ... lees meer..

Nieuws
Hans Schoenmakers

EK wielrennen in Alkmaar | Vrijwilligers gezocht

Hierbij een bericht over de EK wielrennen, welke in augustus in Alkmaar gehouden wordt. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig, waar wij als DAW een bijdrage aan kunnen leveren.  Lijkt het je le... lees meer..

Swim en Fun
Valanee Moodley

Swim & Fun vieren Koningsdag

  ‘Op donderdag 25 april hebben de kinderen van Swim&Fun gezwommen en plezier gehad met de teamspelletjes en met een geweldige hindernisbaan. En de hele les met oranje kleding aan!De 12+ g lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Zonnige limietwedstrijd voor synchroonzwemsters in Hoofddorp

Zaterdag 20 april vond in Hoofddorp de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. In de categorie Age I deden Neo, Danique en Alysia mee; in de categorie Age II Helena, Ninon, Ailani, Kiana en Jaimy; ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

DAW met solo en duet vertegenwoordigd op NJK Synchroonzwemmen

Op zaterdag 6 april 2019 hebben namens DAW Eva Schijf (2003) en Giorgia Gandossi (2004) meegedaan aan de Nederlandse Junioren Kampioenschappen Synchroonzwemmen die plaatsvonden in het zwembad de Vroli... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Diplomazwemmen in Zaandam: alle vijf zwemsters van DAW geslaagd

Zaterdag 13 april vond er dipomazwemmen plaats in Zaandam. Vijf zwemsters van DAW deden mee, en ze zijn allemaal geslaagd! Juryleden, coaches en ouders: bedanky voor jullie inzet! Hieronder wat l... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Verslag - Techniekweekend

Techniekweekend 29 en 30 Maart 2019 (Geschreven door Daniëlle Kool) Met maar liefst 25 zwemmers en 6 trainers aan de badrand begint de eerste avond van dit techniekweekend. De training is volledig ge... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Ranomi Cup, Den Haag

Afgelopen weekend stond de Swim Cup The Hague op het programma in het Hofbad in Den Haag. “De toppers van vandaag, inspireren de talenten van morgen.” Met dat doel wordt tijdens de Swim Cup ook de Ran... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

ICG - Pannenkoek ochtend

Hallo zwemtoppers, Van 8-14 juli 2019 zijn vier van onze ju­nioren meiden, samen met coach Melissa, geselecteerd om uit te komen voor Team Alkmaar tijdens de In­ternationale Children Games in Rusland... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Synchromasters succesvol op Brussels Masters Open!

In het weekend 6 en 7 april 2019 hebben Wieteke Luttik-Elzinga en Ilona Hogerheyde, onder begeleiding van coach en trainer Gerdien Keizer, meegedaan aan de Brussels Masters Open. Een grote internation... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

2019-06-08+09+10 WZ&PC Pinkstertoernooi

Beste zwemmers, Schrijf je in voor het WZ&PC Pinkstertoernooi, die op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 gezwommen gaat worden.De wedstrijd wordt gehouden in het Leeghwaterbad, Lee... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

MSV Zeemacht Zommerlimietwedstrijd

Beste zwemmers, Schrijf je in voor de MSV Zeemacht Zomerlimietwedstrijd, die op zondag 23 juni 2019 gezwommen gaat worden.De wedstrijd wordt gehouden in het Aquacentrum Den Helder, Het Nieuwland... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

2019-06-29+30 Speedo Fast Water Meet - uitnodiging

Beste zwemmers,  Schrijf je in voor de Speedo Fast Water Meet, die op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 gezwommen gaat worden.De wedstrijd wordt gehouden in het Sloterparkbad, Preside... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

NJK 800m en 1500m - Den Haag & Uitslag

Vrijdag 5 april, dag 2 van de Swimcup in den Haag,maar ook de dag van het NJK 800/1500m (50m bad).Na de ochtendfinales van de Swimcup, mochten 3 DAW-meiden zich klaar maken voor hun wedstrijd. Djanill... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Zwemcommissie zoekt ondersteuning

Beste zwemmer/ster en ouders,  De zwemcommissie is op zoek naar nieuwe leden die zich willen inzetten voor de zwemafdeling.  Heb je passie voor de zwemafdeling en zou je ons een handje wil... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

ICG Sponsor Actie

Lieve DAW-vrienden, Deze zomer is het zover: Een zwemteam van DAW vertegenwoordigt de stad Alkmaar tijdens de International Childrens Games (ICG) in Ufa, Rusland. Een nieuwe en unieke ervaring voor d... lees meer..

DAW Nieuws
Lars van der Velden

DAW organiseert een paasactiviteit voor de kleine DAW'ers

Het is weer bijna Pasen, en dat betekent tijd voor paaseieren! Hierom organiseren wij een leuk begin van het paasweekend op zaterdag 20 april van 12:00-14:00 uur om gezellig samen paaseieren te schild... lees meer..

Resultaten 1 - 20 van 20

Onze Sponsors

Home