cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Maart 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 8 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

"Met de toekomst zit het wel goed bij DAW"

Middels een prachtig en spannend gepubliceerd artikel in de Alkmaarsche Courant, werd DAW, vandaag in de schijnwerpers gezet. De indrukwekkende en welverdiende prestaties die de wedstrijdploeg het afg... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

SynchroFunDag 2019

Op 23 maart hebben de trainers van synchroonzwemmen de SynchroFunDag georganiseerd. Deze dag stond volledig in het teken van samen leuke dingen doen. We begonnen de dag met een wake-up training van 7... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Wedstrijdzwemmen Techniek Weekend

HEB JIJ JE AL INGESCHREVEN?  Beste zwemmers, Graag nodigen we jullie uit voor een techniekweekend op vrijdag 29 en zaterdag 30 Maart2019.Het weekend is bedoeld voor alle DAW wedstrijdzwemmers, ... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Valanee Moodley

Competitie A-B deel 4

Vol goede moed kwam het hele team weer bij elkaar in het clubhuis van DAW! Alle tafels waren gedekt om een goede bodem te leggen voor de wedstrijd die in ons thuisbad plaats vond. Het was namelijk wee... lees meer..

DAW Nieuws
Lars van der Velden

UITNODIGING DAW POOLAVOND

DAW Poolavond! Vrijdagavond 12 april 2019 organiseert de jeugdcommissie een poolavondje in het Sportcafé Alkmaar (Adres: Zijperstraat 26, 1823 CX Alkmaar). Ben jij 14 jaar of ouder en vind het leuk ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Miniregio figuren in Sloterparkbad; 3 medailles voor DAW

Zaterdag 2 maart vond in het Sloterpakrbad de miniregio figuren plaats. Namens DAW deden Suzannah, Kira, Acila, Amy, Nermin, Nina, Anisa, Monique,  en Felicia mee.   Hieronder een pa lees meer..

DAW Nieuws
Lars van der Velden

'SAVE THE DATE' VOOR DAW POOLAVOND

SAVE THE DATE! Ben jij er vrijdagavond 12 april bij? Vrijdagavond 12 april zal de jeugdcommissie een poolavond organiseren in Sportcafe Alkmaar! Ben jij 14 jaar of ouder en heb jij wel zin om met ... lees meer..

Masters
Alex Damen

Daw masters in Europese master top 10

Na ieder kalender jaar wordt er wordt er door de Fina een top 10 per afstand en leeftijd opgemaakt. Ook over het jaar 2018 staan er weer een aantal daw’ers in vermeld zowel individueel als met de esta... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Onze Sponsors

Home