cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

Januari 2019

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 10 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Masters
Alex Damen

Een zware laatste dag van het ONMK met toch weer veel medailles

 Ochtend:Vandaag was het alweer tijd voor de 4e en laatste dag van het ONMK in Zwolle. Al bij het opslaan voelde de meeste masters zich toch niet meer helemaal fris. De vermoeidheid begon toch wa lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Wieteke behaalt goud op NK Masters Synchroonzwemmen

Afgelopen weekend, op 26 en 27 januari, zijn de NK Synchroonzwemmen Senioren en Masters gehouden in Heerenveen. Wij deden dit jaar alleen mee met de solo van Wieteke in de Masters categorie 30-39 jaar... lees meer..

Masters
Alex Damen

Een marathon zit op dag 3 van het ONMK

Vandaag was het alweer de 3e dag van het ONMK kb in Zwolle. Het beloofde een marathon zit te worden. De eerste zwemmers waren om 8 uur alweer in het zwembad en de laatste estafette ging om 18.45 pas lees meer..

Masters
Alex Damen

Tweede zwemdag ONMK levert veel medailles op

Ochtend:Vanochtende was het al weer vroeg dag. De eerste afstand van de dag was de 400 vrij. 4 heren en 4 dames gingen van start op deze afstand. Als eerste mocht Alex van start. Met de 1500 nog in de... lees meer..

Masters
Alex Damen

3 X goud op lange afstands dag ONMK

Van 24 t/m 27 januari vinden de Nederlandse master kampioenschappen plaats. Net als 5 jaar geleden in Zwolle. Daw komt het in het hele weekend met 18 zwemmers aan de start. Het beloofd een pittig week... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Uitnodiging voor uitwisseling Bath Dolphin - DAW Alkmaar 2019

Dit jaar zijn wij wederom uitgenodigd door de Bath Dolpin Swimming Club voor een Internationale uitwisseling in de Engelse stad Bath. Een zwemwedstrijd is hiervan een onderdeel. Het wordt gehouden tij... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Lars van der Velden

DAW STIJGT 5 PLAATSEN IN DE A-COMPETITIE

Afgelopen zondag heeft DAW super gepresteerd tijdens de 2e ronde van de Nationale Zwemcompetitie A-klasse. DAW heeft de 13e plek na ronde 1 omgeruild voor een 7e plek naar ronde 2. Foto: Bastiaan v... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Interregio senioren uitvoeringen in Hoofddorp

Zaterdag 12 januari vond in Hoofddorp de interregio senioren uitvoeringen plaats. Wieteke zwom hier haar vrije uitvoering solo, Liza en Steffi zwommen hun duet, en Liza, Steffi, Daphne, Eva Schijf en ... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Lars van der Velden

DAW SLUIT HET JAAR GOED AF IN TILBURG EN MAASTRICHT

DAW heeft het jaar 2018 goed afgesloten met mooie resultaten op het ONK in Tilburg (21 t/m 23 december) en de Swimmeet in Maastricht (27 t/m 31 december). Lees de onderstaande wedstrijdverslagen voor ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Nieuwjaarsreceptie DAW

Op zaterdag 5 januari is weer de traditionele Nieuwjaarsreceptie voor alle DAW leden, ouders, vrijwilligers en leden van de Club van 100. Om 16:00 uur staan de bubbels klaar! Kom je ook?... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Onze Sponsors

Home