cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Maart 2018

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 7 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Synchroonzwemmen
Hans Schoenmakers

Mooie resultaten op de Brussels Masters Synchro!

Mooie resultaten op de Brussels Masters Synchro!Afgelopen weekend hebben Ilona en Wieteke meegedaan aan de Brussels Masters Synchro Open, een grote internationale wedstrijd met deelname van 9 landen e... lees meer..

Waterpolo
Edwin de Bruijn

Trainingsstage DAW-waterpolojeugd naar Montenegro van 20 t/m 24 juli 2018

Om nog meer inhoud te geven aan de trainingen van onze jeugd hebben we ter ere van het 100 jarig jubileum van DAW dit jaar een trainingsstage in Montenegro georganiseerd. Vijf dagen leven als een top... lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW'ers in Europeese master top 10 2017

Na ieder kalender jaar maakt de Len de Europeese master top 10 bekend.In de top 10 van 2017 staan ook een aantal DAW masters. Maaike Vooren 9e plaats 800 vrij 25+ (25m) 9.42.02 ... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters DAW brengt jaarlijks bezoek aan zuider buren

Traditie getrouw stond in maart de wedstrijd in het Belgische Nijlen op het programma. Met een iets kleiner team dan gebruikelijk werd er afgereist naar het zuiden. Na de gebruikelijk stop bij het tan... lees meer..

Waterpolo
Hans Schoenmakers

Minipolotoernooi op 13 mei 2018

DAW bestaat dit jaar 100 jaar, maar is nog jeugdig! Daarom organiseren wij zondag 13 mei 2018 een feestelijk minipolotoernooi van 16.00 – 18.00. In de Hoornsevaart in Alkmaar. De kleedkamers gaan open... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Bath Dolphin-DAW uitwisseling

Nog even en dan is het zover! Aankomend paasweekend (30 maart t/m 3 april 2018) komt de Engelse club Bath Dolphin weer naar Alkmaar voor een uitwisseling met onze club. Dit jaar zal de uitwisseling e... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Miniregio figurenwedstrijd 3 maart 2018

Zaterdag 3 maart togen de aanloopsynchroonzwemters van DAW weer richting het Sloterparkbad in Amsterdam voor een techniekwedstrijd. Voor drie meiden was het hun allereerste wedstrijd bij synchroonzwe... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Onze Sponsors

Home