cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Januari 2018

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 7 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Daphne Schouten

Vrijwilligers NK Synchro, bedankt!

Het Nederlands Kampioenschap Synchroonzwemmen werd afgelopen weekend 27 & 28 januari 2018 in ons eigen bad de Hoornse Vaart georganiseerd en dat mocht de hele wereld weten! Hieronder vind je een o... lees meer..

Synchroonzwemmen
Daphne Schouten

NK Synchro: Pieken op het juiste moment

Na maanden van voorbereiding van zowel het organisatieteam als de deelneemsters was het zover: het NK Senioren en Masters 2018! Dit jaar voor het eerst in eigen bad ter ere van het 100-jarig jubileum.... lees meer..

Masters
Alex Damen

Onmk kb dag 4 masters knallen ook op laatste dag van het nk masters

De laatste ochtend begon weer wat vroeg met een heerlijk ontbijt in ons huis in Westdorp. Maaike moest deze ochtend starten op de 800 vrij. Ze hoopte haar goede race van de 400 vrij een vervolg te g lees meer..

Masters
Alex Damen

veel medailles en pr’s op dag 3 van het Onmk korte baan

De ochtend was weer voor lange afstand zwemmers. Vandaag begonnen de heren met de 800 vrij en de dames daarna met de 400 wissel. Pieter ging van start op de 800m. net als op de 1500 had hij weinig t lees meer..

Masters
Alex Damen

Onmk dag 1 & 2 De medailles stromen weer binnen

Dag 1Op donderdag stond traditiegetrouw de 1500m op het programma. Terwijl de zwaarste storm in jaren Nederland teisterde vertrokken Pieter en het aanmoedigingsteam Joost, Alex , en Maaike richting Te... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters DAW aan de start tijdens ONMK Terneuzen

Van 18 t/m 21 januari vindt traditie getrouw de onmk korte baan plaats. Net als 6 jaar geleden vind het kampioenschap plaats in het Zeeuwse Terneuzen. Zwemmers van 20 t/m 90 gaan in hun leeftijdsklass... lees meer..

Synchroonzwemmen
Daphne Schouten

NK Synchroonzwemmen in de Hoornse Vaart

Op 27 en 28 januari 2018 organiseert DAW in Sportcomplex de Hoornse Vaart de Nederlandse Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor Senioren en Masters! Beide dagen wordt er op muziek gezwommen in het 50 ... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Onze Sponsors

Home