cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

2018

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 39 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Ledenpas

NIEUWE PROCEDURE DAW LEDENPASSEN (vanaf 1 september 2019) Vanaf het seizoen 2019-2020 zal er een nieuwe procedure gehanteerd worden voor de DAW ledenpassen na aanleiding van de beslissing gemaakt op ... lees meer..

DAW Nieuws
Lars van der Velden

Workshop 'Voorkom Grensoverschrijdend Gedrag'

Op donderdag 13 december 2018 organiseert de zwemafdeling i.s.m. de overige afdelingen en KNZB een workshop 'Voorkom Grensoverschrijdend Gedrag'. Deze workshop wordt gegeven door Michel Spaans en valt... lees meer..

DAW Nieuws
Lars van der Velden

Nieuw bestuur DAW gaat van start!

Vandaag, 27 november 2018, heeft het bestuur voor het eerst in nieuwe samenstelling een bestuursoverleg gehad. Hans voor het eerst in zijn nieuwe rol als voorzitter. Dit deed hij goed, we hadden als ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering

Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad. Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten. Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verbli... lees meer..

DAW Nieuws
Marleen Jonker

Trainingsstage Waterpolojeugd DAW Montenegro

Van 20 tot en met 24 juli is een groot deel van de waterpolojeugd van DAW op trainingsstage geweest in Montenegro. Montenegro staat te boek als een van de toplanden als het gaat om het mannenwaterpolo... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Erelid, Leden van Verdienste en Jubilarissen benoemd in het Jubileumweekend van DAW

Ereleden, Leden van Verdienste en Award winnaars, zijn de ambassadeurs van DAW. Hieronder de teksten zoals gebruikt tijdens de uitreiking. Tijdens het jubileumweekend van 1-2 september 2018 zijn er d... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

Wil je ook kunnen vertellen dat je een WERELDRECORD hebt?

Op 1 september om 12:00 uur gaan we voor het WERELDRECORD WATERTRAPPELEN! Met meer dan 469 mensen in 1 bad 1 minuut watertrappelen. Het startschot zal gegeven worden door Olympier Inge Dekker, samen m... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters DAW in vorm tijdens NK open water in de Heerjansdamse Bosbaan

Afgelopen weekend stond het NK open water op het programma. Deze zou oorspronkelijk plaatsvinden op de Bosbaan in Amsterdam. Afgelopen week werd net als op veel andere plaatsen in Nederland blauwalg g... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Naam bekend gemaakt van Jubileumbier

Op de ALV van woensdag 27 juni  is de naam van ons jubileumbier door Vice voorzitter Hans aan de aanwezige leden bekend gemaakt De naam moet natuurlijk een ludieke naam zijn, met historie. We he... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Evenementen in het jubileumweekend

DAW bestaat 100 jaar en dat gaan we goed vieren! In heel 2018 worden door de afdelingen evenementen georganiseerd. In het weekend direct na de oprichtingsdatum van 30 augustus 1918 vieren we het centr... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Pub battle

Hallo zwemmers en vrijwilligers van DAW,   Op zaterdagavond 14 juli zijn jullie allemaal uitgenodigd door de afdeling Trimmers. Deze avond wordt verzorgd door Lake Entertainment, twee muzikant... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

De geest is in de fles

Gisteren, zondag 17 juni is het jubileumbier gebotteld. Andrea, Max, Maurits en Adrienne waren aanwezig bij brouwerij De Vis om het jubileumbier te bottelen. Na 4 weken had de gist goed zijn werk geda... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Wandel4Daagse Alkmaar

Aan alle leden   Van woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni 2018 vindt de 12e Plus Wandel4Daagse Alkmaar plaats. De verwachting dat circa 6.500 deelnemers van start gaan.   G lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Feest!!!

100 jaar, dat betekent zeker 100en medailles, 100en limieten, 100en records, 100en wedstrijden, 100en nieuwe leden, 100en oude leden, 100en vrijwilligers, 100en winsten, 100en teleurstellingen, 100e lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Edwin de Bruijn

Seizoensafsluiting zwemmen

Beste DAW’ers en ouders/verzorgers, Het seizoen zit er bijna op voor iedereen, de zomervakantie komt er weer en het nieuwe seizoen is alweer inzicht. Maar voordat we naar volgend seizoen kijken, will... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Uitslag Loterij Jeugdwaterpolo

Afgelopen week hebben we met de sponsorcommissie trainingsstage Montenegro een succesvolle loterij gehouden. We hadden meerder toppers van prijzen, zoals een gesigneerd shirt van AZ, een bluetoo... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Jubileum bier wordt gebrouwen!

Afgelopen zaterdag 19 mei is het jubileumbier gebrouwen!   Andrea, Maurits en Adrienne waren op 19 mei aanwezig bij brouwerij de Vis voor het brouwen van het jubileumbier. We begonnen met het ... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Bestel het DAW Jubileum boek!

Klik hier om te bestellen  ... lees meer..

DAW Nieuws
Hans Schoenmakers

DAW en Decathlon werken samen

DAW stelt er belang in om een duurzame samenwerking aan te gaan. DAW heeft de visie dat een verenging alleen succesvol kan zijn met naast een goed sportaanbod, ook de samenwerking met het bedrijfsleve... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 3: Bevrijdingsdag levert een stortvloed aan medailles op

Dag 3 van de onmk begon vandaag met de 800 vrij voor de dames. Dezelfde dames die de 1500m zwommen verschenen ook op de 800 aan de start. Petra mocht als eerste het water in. Ze zwom bijna gelijk aan ... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 2: Nederlands master record voor Laura en veel gouden medailles

Op dag 2 van de ONMK lange baan was het alweer vroeg dag. De ochtend begon met de 400 vrij. Hierop gingen Alex en Maaike van start. Als eerst gingen de heren te water. Alex wilde graag een vervolg gev... lees meer..

Masters
Alex Damen

ONMK LB dag 1: 100% scoren voor DAW op eerste dag van het ONMK LB

  Op de eerste dag van de Open Nederlandse kampioenschappen op de lange baan kwamen er gelijk 4 DAW’ers in actie. De donderdag staat zoals altijd in het teken van de 1500 vrij. Alex, Petra, Ag lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW van start bij ONMK lange baan in de Hofstad

In het bevrijdingsweekend van 2 t/m 5 mei verschijnen er 14 zwemmers en zwemsters van DAW aan de start voor de open Nederlandse kampioenschappen masters. Na een aantal jaren het lange baan toernooi af... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Bitjes bestellen bij tandheelkundig centrum Bergen

DAW organiseert een jeugd waterpolo toernooi op 2 juni a.s. Tijdens dit sportieve evenement zullen jeugd teams tegen elkaar spelen om er een fantastisch toernooi van te maken. Na het toernooi zullen... lees meer..

DAW Nieuws
Daphne Schouten

Help jij DAW besturen?

Het bestuur van DAW is op zoek naar versterking! Op dit moment bestaat het bestuur uit de voorzitter Max Delissen, de vice-voorzitter Hans Schoenmakers, de penningmeester Patrick Wijdenes, en algemeen... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Badwater en Bier

Badwater en bier heeft meer met elkaar gemeen dan je denkt. Bier wordt gemaakt van (bad)water en toevallig is de badwatermevrouw een speciaalbierliefhebber. Zodoende ontstond het idee om voor het jubi... lees meer..

Waterpolo
Edwin de Bruijn

Clinic waterpolo voor bedrijven

Clinic waterpolo voor bedrijven Dit jaar bestaan De Alkmaarse Waterratten (DAW) 100 jaar en dat wordt gevierd! Onze vaste trainingsactiviteiten krijgen een speciaal tintje. De pupillen trainen di lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW masters organiseert succesvolle 8e ronde ZMC in Alkmaar

Op één van de eerste mooie dagen van het jaar stond de 8e ronde van het Zuiderzee master circuit op het programma. Dit keer lag de organisatie in handen van DAW. Een wedstrijd lekker om de hoek. Er st... lees meer..

Waterpolo
Edwin de Bruijn

Trainingsstage DAW-waterpolojeugd naar Montenegro van 20 t/m 24 juli 2018

Om nog meer inhoud te geven aan de trainingen van onze jeugd hebben we ter ere van het 100 jarig jubileum van DAW dit jaar een trainingsstage in Montenegro georganiseerd. Vijf dagen leven als een top... lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW'ers in Europeese master top 10 2017

Na ieder kalender jaar maakt de Len de Europeese master top 10 bekend.In de top 10 van 2017 staan ook een aantal DAW masters. Maaike Vooren 9e plaats 800 vrij 25+ (25m) 9.42.02 ... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 39
Home