cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

November 2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 14 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Iedereen geslaagd bij diplomazwemmen synchroonzwemmen

Zaterdag 25 november was een koude dag, dus geen betere dag om een aantal uren in een warm zwembad door te brengen. Met 5 aanloopmeiden gingen we naar het diplomazwemmen in het Sloterparkbad te A... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Mooie punten voor synchroonzwemsters tijdens miniregio figuren

Zondag 19 november werd in Haarlem de 'miniregio figuren' gehouden. Voor sommige meiden was dit hun eerste wedstrijd en voor andere meiden al bijna routine. Monique zwom mee in de categorie 'Zon... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters volbrengen 100x100m

Op 19 december werd in in de Hoornse Vaart een 100X100 georganiseerd. Een aantal masters gingen de uitdaging aan. Agnes, Ilona en Paul wisten de 100 keer te volbrengen. Agnes en Ilona deden dat i... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietenregen voor Age II synchroonzwemsters DAW

Zaterdag 11 november vond de interregio Age II plaats in ons eigen bad. Er deden ruim 200 meiden mee uit de leeftijdscategorie 12 tot en met 15 jaar. Bibi begeleidde de zwemsters van DAW, Ilona h... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Junioren Jeugd deel 2

De DAW zwemmers zwommen afgelopen zondag 5 november de Junioren Jeugd wedstrijd, een regio wedstrijd voor junioren en jeugd. Het was een thuiswedstrijd. Dezelfde dag werden de finales gezwommen. De DA... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Swimcup 2017 Amsterdam

Tijdens de Swimcup Amsterdam 2017 20, 21 en 22 oktober hebben Anouk Zandbergen en Emma van Leeuwen namens DAW hun kwaliteiten laten zien! Anouk zwom hierbij een mooie PR op de 50m vlindersla... lees meer..

Waterpolo

Verrassende winst waterpolo dames

DAW – ZVL 3  4-1 Zaterdagavond 4 nov speelden de DAW waterpolo dames tegen de nr.2 van de ranglijst. Dit gaf ze een kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben en traden zodoende vol zelfver... lees meer..

Waterpolo

Thuiswedstrijd waterpolo mannen

Zaterdagavond 4 nov speelde DAW een thuiswedstrijd tegen ZPHC uit Hoofddorp. Ondanks een goed begin verloor DAW snel de controle over de tegenstander. Na de 1-0 voorsprong wist ZPHC snel uit te lopen ... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietwedstrijd synchroonzwemmen in Utrecht

Zaterdag 4 november zwommen de synchroonzwemsters van DAW een limietwedstrijd in Utrecht. Kiana, Quinty, Jaimy, Neo en Natasha zwommen op Age I-niveau, Giorgia, Eva Schijf, Ninon, Ailani, Helena, Iris... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

KNZB JUNIOREN JEUGD CIRCUIT

Zondag 15 oktober was zwembad ‘De Hoornse Vaart’ het decor voor het Junioren-Jeugd circuit van de KNZB. De zwemploeg van DAW nam met een 16-tal zwemmers deel aan deze wedstrijd, een wedstrijd die uitl... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Herfstvakantie activiteiten

Voor de wedstrijdzwemmers waren er tal van activiteiten georganiseerd tijdens de herfstvakantie. Maandag 23 oktober zwommen ze de 50 x 50m (minioren + swimkick) en de 100 x 100m (selectie)&n... lees meer..

Waterpolo

Waterpolo vrouwen

Wiekslag – DAW  2-2 In Barendrecht was het zaterdagavond 28 oktober een wedstrijd om de aansluiting met de rest niet te verliezen. DAW nam in het 1e kwart verrassend de leiding. Niemand verwacht... lees meer..

Waterpolo

Eerste verlies voor heren waterpolo

DAW begon zaterdag avond 28 oktober de uitwedstrijd in Amstelveen als koploper van de competitie. Tegenstander nummer 2 op de ranglijst, de Snippen. De eerste periode begon gelijk opgaand. DAW begon d... lees meer..

DAW Nieuws

Sinterklaasfeest vieren

Bij DAW wordt er weer feest gevierd met Sinterklaas. Voor de jonge kinderen en de jongeren is er voor ieder een feest: Sinterklaas vieren voor DAW-ers tot en met 9 jaar. Zondag 26 november in de ocht... lees meer..

Resultaten 1 - 14 van 14

Onze Sponsors

Home