cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

September 2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 7 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Eerste limietwedstrijd nieuw seizoen voor synchromeiden

Zaterdag 23 september vond de eerste limietwedstrijd synchroonzwemmen van het seizoen plaats. De wedstrijd was in Amsterdam en bestemd voor de categorieën Age I, Age II, junioren en senioren. Kiana, Q... lees meer..

DAW Nieuws

Jubileum info op de website

De werkzaamheden voor het jubileum zijn in volle gang. Op de website van DAW staat een speciale sectie met alle informatie over het 100 jarig bestaan. Hier worden steeds updates neergezet en vind je d... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters DAW 3e tijdens Nederlandse masters clubmeet

Na dat Daw 2 jaar geleden de Nederlandse masters clubmeet een nieuw leven heeft ingeblazen lukte het afgelopen jaar niet om een team bij elkaar te krijgen. Dit jaar was er met 7 zwemmers precies een lees meer..

Synchroonzwemmen
Daphne Schouten

Van der Wende award voor Petra Tossings

   Ieder jaar reiken we de vrijwilligers awards uit tijdens de Verjaardag van DAW. Een van de awards is de Rinus en Rina van der Wende-Award voor een vrijwilliger die zich bij lees meer..

DAW Nieuws

DAW succes op ONK open water zwemmen

In het weekend van 2 en 3 september hebben Emma van Leeuwen en Hans Schoenmakers mooie resultaten behaald op het ONK open water zwemmen in Zeeland.... lees meer..

DAW Nieuws

Mooi feest DAW 99 jaar

Het was weer een geslaagd feest. Organisatie bedankt. Op naar 100 jaar!  Compilatie BBQ Feest DAW 99 jaar  ... lees meer..

Masters
Alex Damen

Zilver voor Hans Schoenmakers tijdens NK open water

In het weekend van 2 en 3 september werden de NK Open Water Zwemmen gezwommen. Het eerst deel van de NK werd gezwommen op zaterdag in Goes, het 2e deel op zondag in Vlissingen. Namens de masters ve lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Onze Sponsors

Home