cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Januari 2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 13 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Synchroonzwemmen
Daphne Schouten

NK synchro in NHD

Burger pakt goud met team - uit NHD 30-01-2017Mayra Burger heeft met ZPCH op het Nederlands kampioenschap synchroonzwemmen goud gewonnen. In Hoofddorp werd DAW netjes zesde.De 15-jarige Burger wo... lees meer..

Trimzwemmen

Foto's kerstborrel

Na de laatste training van de Trimmers in 2016, zijn we samen met de Masters naar ons clubhuis gegaan voor een Kerstborrel. Dit was weer erg gezellig!... lees meer..

Trimzwemmen

Diploma gehaald!

Op 17 december hebben een aantal Trimzwemmers en één Master zwemmer hun diploma C gehaald! Ze waren er best gespannen voor, maar hebben het geweldig gedaan. Voorzitter Max Delissen reikt... lees meer..

Trimzwemmen

stripzwemmen voor de trimzwemmers

Een nieuwe traditie is geboren. Ieder jaar sluiten de trimzwemmers het jaar af door de laatste training van het jaar met kleren aan te zwemmen. Ze starten met alle kleren aan, drie lagen, hemd, t-shir... lees meer..

Masters
Alex Damen

Een knallend slot tijdens de laatste dag van de onmk

Alle zwemmers konden deze ochtend iets langer van hun bed genieten. Toch was er ook wat minder nieuws te verwerken voor de mannen 160+ estafette. In het eerste team moest Kars geblesseerd afhaken en i... lees meer..

Masters
Alex Damen

DAW Masters op avontuur in Limburg, dag 3

Na een gezellige avond gisteren mochten de dames vandaag beginnen met de 800 vrij. Voor DAW verschenen Petra, Agnes en Maaike aan de start. Alle drie zwommen ze naar tevredenheid wat resulteerde in tw... lees meer..

Masters
Alex Damen

NMR voor Laura Badoux en 5 keer goud op de tweede dag van de ONMK 2017

NMR voor Laura Badoux en 5 keer goud op de tweede dag van de ONMK 2017 Nadat de meeste zwemmers al op donderdag waren gearriveerd en een goede nacht hebben gehad in de zeer luxe ‘schuur&rsquo lees meer..

Superspetters
Marlies Grent

ONDERSTEUNING SUPERSPETTERS GEVRAAGD!

Voor de SuperSpetter zwemlessen zijn wij op zoek naar ondersteuning! Volg jij een opleiding CIOS keuzevak elementair zwemmen Zwem ABC of een opleiding tot zwemonderwijzer? Of heb je deze al afgerond?... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Dames 1 14jan17 - DAW – Katwijk 4 – 17

Zaterdagavond was er een om snel te vergeten. De winterstop was voor de dames nog niet voorbij zo leek het. De werkelijkheid was anders; de tegenstander liet er geen gras over groeien en sto... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

WATERPOLO HEREN 1: 14jan2016 De Dolfijn-DAW 9-8

Zaterdagavond speelde DAW zijn eerste wedstrijd van 2017 thuis tegen de Dolfijn uit Amsterdam.De wedstrijd in de eerste seizoenshelft in Amsterdam ging net verloren voor de Alkmaarders (9-8). Ook op d... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Foto's Nieuwjaarsduik 2017

Ook dit jaar ging een deel van de leden van DAW weer naar Egmond aan Zee om daar het ijskoude water in te duiken voor de jaarlijkse traditionele nieuwjaarsduik. Het was koud. But, we did it! ... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Marlies Grent

Inschrijving limietwedstrijden 5 en 26 maart 2017

DAW organiseert op 5 maart en 26 maart 2017 weer 2 limietwedstrijden (vanaf junioren 1). Wij nodigen zwemverenigingen van harte uit hieraan deel te nemen.Voor de inschrijfbepalingen verwijzen wij naar... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Marlies Grent

Swimmeet 2016

Gister nog in Maastricht, vandaag weer in Alkmaar na een zeer geslaagde Swimmeet 2016! Wat een enorme overgang. Drie dagen lang tussen allemaal fantastische zwemmers gestaan. Er is weer veel gebeurd b... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Onze Sponsors

Home