cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

2017

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 98 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Gezocht redactieleden communicatiecommissie

Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters volbrengen 100x100m

Op 19 december werd in in de Hoornse Vaart een 100X100 georganiseerd. Een aantal masters gingen de uitdaging aan. Agnes, Ilona en Paul wisten de 100 keer te volbrengen. Agnes en Ilona deden dat i... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Junioren Jeugd deel 2

De DAW zwemmers zwommen afgelopen zondag 5 november de Junioren Jeugd wedstrijd, een regio wedstrijd voor junioren en jeugd. Het was een thuiswedstrijd. Dezelfde dag werden de finales gezwommen. De DA... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Swimcup 2017 Amsterdam

Tijdens de Swimcup Amsterdam 2017 20, 21 en 22 oktober hebben Anouk Zandbergen en Emma van Leeuwen namens DAW hun kwaliteiten laten zien! Anouk zwom hierbij een mooie PR op de 50m vlindersla... lees meer..

Waterpolo

Verrassende winst waterpolo dames

DAW – ZVL 3  4-1 Zaterdagavond 4 nov speelden de DAW waterpolo dames tegen de nr.2 van de ranglijst. Dit gaf ze een kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben en traden zodoende vol zelfver... lees meer..

Waterpolo

Thuiswedstrijd waterpolo mannen

Zaterdagavond 4 nov speelde DAW een thuiswedstrijd tegen ZPHC uit Hoofddorp. Ondanks een goed begin verloor DAW snel de controle over de tegenstander. Na de 1-0 voorsprong wist ZPHC snel uit te lopen ... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

KNZB JUNIOREN JEUGD CIRCUIT

Zondag 15 oktober was zwembad ‘De Hoornse Vaart’ het decor voor het Junioren-Jeugd circuit van de KNZB. De zwemploeg van DAW nam met een 16-tal zwemmers deel aan deze wedstrijd, een wedstrijd die uitl... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

Herfstvakantie activiteiten

Voor de wedstrijdzwemmers waren er tal van activiteiten georganiseerd tijdens de herfstvakantie. Maandag 23 oktober zwommen ze de 50 x 50m (minioren + swimkick) en de 100 x 100m (selectie)&n... lees meer..

Waterpolo

Waterpolo vrouwen

Wiekslag – DAW  2-2 In Barendrecht was het zaterdagavond 28 oktober een wedstrijd om de aansluiting met de rest niet te verliezen. DAW nam in het 1e kwart verrassend de leiding. Niemand verwacht... lees meer..

Waterpolo

Eerste verlies voor heren waterpolo

DAW begon zaterdag avond 28 oktober de uitwedstrijd in Amstelveen als koploper van de competitie. Tegenstander nummer 2 op de ranglijst, de Snippen. De eerste periode begon gelijk opgaand. DAW begon d... lees meer..

DAW Nieuws

Sinterklaasfeest vieren

Bij DAW wordt er weer feest gevierd met Sinterklaas. Voor de jonge kinderen en de jongeren is er voor ieder een feest: Sinterklaas vieren voor DAW-ers tot en met 9 jaar. Zondag 26 november in de ocht... lees meer..

DAW Nieuws
Liza de Bruijn

Volunteer of the Year-Award voor Edwin de Bruijn en Adrienne Vermooten

Woensdag 18 oktober tijdens de ALV ontvingen Adrienne Vermooten en Edwin de Bruijn de Volunteer of the Year-Award uit handen van Max Delissen. De Volunteer of the Year-Award wordt uitgereikt aan vrijw... lees meer..

Swim en Fun

Trainer Swim en Fun Cor Bestevaar in het zonnetje

Trainer Cor Bestevaar is al heel lang Swim en Fun trainer. Laatst werd hij in het zonnetje gezet. Hij wil iedereen bedanken daarvoor: "Op 3 augustus jl. kreeg ik mijn 2e “nieuwe knie”. En op 2 oktober... lees meer..

Wedstrijdzwemmen

twee zwemwedstrijden 8 oktober

Het was weer een drukke zwemzondag op 8 oktober, DAW was vertegenwoordigd op 2 verschillende locaties. In Purmerend was er een regiowedstrijd voor de swimkick – minioren en wat een geweldige dag hebb... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

23sept17: DAW Dames 1 - De Gouwe2 4-6

De kop is er vanaf. Zaterdagavond werd de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 gespeeld.Het werd een wedstrijd met een naar staartje voor de DAW-coach. Aanvankelijk deden de ploegen niet vo... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

30sept17: De Ham zc - DAW Dames 1 18-2

Dat er niet gewonnen zou worden wisten de dames al voordat zij zaterdagavond naar Wormerveer vertrokken. De tegenstander, die een paar jaar niet mag promoveren wegens het zich terugtrekken uit de ered... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

30sep17: Flevo - DAW Heren 1 - 12-17

DAW wint ruim van FlevoZaterdagavond had DAW zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen in Nijkerk tegen Flevo 1. DAS startte heel goed. Flevo werd onder de voet gelopen in de eerste periode. Mede dankz... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

23sep17: DAW Heren 1 - KZC Beverwijk 16-4

Goede start DAWDAW begon zaterdag avond de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen KZC uit Beverwijk.De wedstrijd begon zoals de krachtverhouding de laatste jaren normaal is, gelijk o... lees meer..

Superspetters
Edwin de Bruijn

Super spetters hebben hun Diploma gehaald

De Eerste groep SuperSpetters bij DAW is geslaagd. Het is zaterdagochtend, de sfeer is enigszins gespannen maar al snel wordt er met veel plezier afgezwommen door onze eerste 6 SuperSpetters.Ouders, ... lees meer..

DAW Nieuws

Wintertijd Challenge

Na het daverende succes van vorig jaar – mede dankzij de enthousiaste zwemmers van DAW – organiseert het zwembad De Hoornse Vaart ook dit jaar een ‘Wintertijd Challenge’ voor stichting ‘Spieren voor S... lees meer..

DAW Nieuws

Jubileum info op de website

De werkzaamheden voor het jubileum zijn in volle gang. Op de website van DAW staat een speciale sectie met alle informatie over het 100 jarig bestaan. Hier worden steeds updates neergezet en vind je d... lees meer..

Masters
Alex Damen

Masters DAW 3e tijdens Nederlandse masters clubmeet

Na dat Daw 2 jaar geleden de Nederlandse masters clubmeet een nieuw leven heeft ingeblazen lukte het afgelopen jaar niet om een team bij elkaar te krijgen. Dit jaar was er met 7 zwemmers precies een lees meer..

DAW Nieuws

DAW succes op ONK open water zwemmen

In het weekend van 2 en 3 september hebben Emma van Leeuwen en Hans Schoenmakers mooie resultaten behaald op het ONK open water zwemmen in Zeeland.... lees meer..

DAW Nieuws

Mooi feest DAW 99 jaar

Het was weer een geslaagd feest. Organisatie bedankt. Op naar 100 jaar!  Compilatie BBQ Feest DAW 99 jaar  ... lees meer..

Masters
Alex Damen

Zilver voor Hans Schoenmakers tijdens NK open water

In het weekend van 2 en 3 september werden de NK Open Water Zwemmen gezwommen. Het eerst deel van de NK werd gezwommen op zaterdag in Goes, het 2e deel op zondag in Vlissingen. Namens de masters ve lees meer..

Superspetters
Edwin de Bruijn

Superspetters 2017

Zwemvereniging DAW heeft het keurmerk Superspetters 2017... lees meer..

DAW Nieuws

Keurmerk Superspetters 2017

Zwemvereniging DAW heeft het keurmerk Superspetters 2017  ... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Wegwerkzaamheden Hertog Aalbrechtweg

Vanaf maandag 28 augustus tot half oktober vindt er onderhoud plaats aan de Hertog Aalbrechtweg. Hou er rekening mee als je naar het zwembad komt. Er is voor gekozen om deze werkzaamheden in de nacht... lees meer..

Algemeen
Daphne Schouten

Swimnet niet beschikbaar

Door technische problemen is de site van Swimnet tijdelijk niet beschikbaar. Er wordt aan gewerkt om het zo snel mogelijk op te lossen.... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Daphne Schouten

Swimnet niet beschikbaar

Door technische problemen is de site van Swimnet tijdelijk niet beschikbaar. Er wordt aan gewerkt om het zo snel mogelijk op te lossen.... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 98
Home