cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

Oktober 2016

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 10 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren1 - 29okt16: Flevo - DAW 8-8

DAW sleept er een gelijk spel uit!Zaterdagavond speelde DAW een uitwedstrijd tegen Flevo uit Nijkerk. De eerste periode begon rommelig. Het ging lang gelijk op, maar 7 seconden voor het einde van de 1... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Dames 1 - 29okt16 - ZV Haerlem2 - DAW 4-5

Na 3 vrije weekenden eindelijk weer een wedstrijd spelen en wat voor een!Zaterdagavond speelde DAW in Haarlem voor het eerst in deze competitie met een compleet team en dat gaf de ploeg de spirit... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Win Euro 10.000 voor DAW door te stemmen op Ellen!

Ellen van der Velden van DAW is genomineerd als Clubheld 2016! Wordt zij landelijk winnares, dan ontvangt DAW maar liefst Euro 10.000!  Op initiatief van het Algemeen Dagblad wordt de Clubh... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Aanstaand weekend 's nachts zwemmen in de Hoornse Vaart!

Wist je dat je in één seconde tijd drie kilometer kunt zwemmen? Tenminste, wel als je meedoet aan de Wintertijd Challenge in de nacht van 29 op 30 oktober, de nacht waarin de wintertijd ... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo Heren 1: 9okt2016 De Futen-DAW 13-4

DAW geen kans tegen koploperZondag avond speelde de heren van DAW een uitwedstrijd in Amstelveen tegen de Futen. De nog ongeslagen Futen lieten vanaf het begin duidelijk merken dat het deze status wil... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo dames 1: 2okt2016 De Gouwe2 – DAW 5 -3

De DAW dames konden zondagavond in Waddinxveen geen potten breken. In het begin wisten Linda Schenk en Steffie Nooij nog te scoren uit goede aanvallen en wist De Gouwe van de 5 overtal situa... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Marlies Grent

Uitnodiging limietwedstrijden DAW 2016/2017

DAW organiseert in 2016/2017 limietwedstrijden (vanaf junioren 1). Lees meer voor de uitnodiging.  De data van de limietwedstrijden zijn:• zondag 20 november 2016 (50 m) • zondag ... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

Waterpolo heren 1: 1okt2016 KZC-DAW 5-8

DAW verslaat KZC in laatste periode!Zaterdagavond stond voor de heren van DAW de derby tegen KZC op het programma. De laatste jaren ging deze wedstrijd altijd gelijk op, zo ook deze keer. De ... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Marlies Grent

Verslag bijeenkomst wedstrijdzwemmers 24sept2016

De zwemcommissie heeft op 24 september wederom een bijeenkomst gehad voor de wedstrijdzwemmers. Lees hier het verslag van deze bijeenkomst. Download verslag bijeenkomst wedstrijdzwemmen... lees meer..

Wedstrijdzwemmen
Marlies Grent

Even voorstellen... Nieuwe TC Trainster Saskia de Jonge

DAW is blij met de komst van de nieuwe TC Trainster Saskia de Jonge. Saskia is nog op zoek naar woonruimte in Alkmaar en rondt momenteel haar werkzaamheden in Eindhoven af, zodat ze daarna spoedig van... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Onze Sponsors

Home