cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

Mei 2016

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 9 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Interregio Age I uitvoeringen: ploeg 6e, duet 10e en solo 3e plaats!

Op zaterdag 28 mei 2016 heeft de Age I-ploeg van DAW meegedaan aan de interregio uitvoeringen in Heerenveen. Dit is een landelijke wedstrijd waar alle verenigingen van Nederland aan mee mogen doen. D... lees meer..

Masters
Alex Damen

EMK Londen dag 5

Europese masters kampioenschappen Londen 2016 Dag 5 Vandaag was alweer de laatste dag van het EMK in Londen, waar de ploeg al flink was uitgedund. Ron en Laura waren gister al ter lees meer..

Masters
Alex Damen

EMK Londen dag 4

Europese masters kampioenschappen Londen 2016Dag 4 een dag van extremen De dag begon net als gister lekker ontspannen. Niemand van de daw'ers hoefde in de ochtend in actie te komen op de 200 rug of d... lees meer..

Masters
Alex Damen

EMK Londen dag 3

Europese masters kampioenschappen Londen 2016 Dag 3 De dag begon rustig, want niemand van de daw'ers hoefde 200 vlinder of 50 rug en kon dus lekker worden uitgeslapen. Omdat de i lees meer..

Masters
Alex Damen

EMK Londen dag 2

Europese masters kampioenschappen Londen dag 2 Vandaag stond er een volle dag op het programma voor de daw'ers. Ron en Laura waren vanochtend al vroeg in het vliegtuig gestapt om op tijd in het zwemb... lees meer..

Masters
Alex Damen

EMK Londen dag 1

Europese masters kampioenschappen Londen 2016 dag 1 Het hoogte punt voor het seizoen 2015/ 2016 is voor een groot deel van de masters van DAW toch wel het Europese Masterskampioenschappen dit jaar lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Gezocht: Mensen die een feestje willen organiseren

Op 3 september 2016 vieren we de verjaardag van DAW voor alle leden en familie. Jong en oud, iedereen is welkom. Momenteel zijn een aantal met de voorbereidingen bezig, maar dat kunnen we niet alleen.... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles op miniregio uitvoeringen

Zaterdag 14 mei werd de miniregio uitvoeringen gehouden. De DAW-dames van de aanloopdiploma's hebben het weer goed gedaan! Jori, Jolie, Fiene en Danique deden voor het allereerst mee, in de categorie ... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Algemene Ledenvergadering 22 juni 2016

Op 22 juni wordt de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Hiervoor nodigen we jullie graag uit. Op de agenda staan onder andere de begroting van komend seizoen en de jaarverslagen va... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Onze Sponsors

Home