cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Februari 2016

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 9 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Wedstrijdverslagen Masters
Marlies Grent

20feb2016 - ZMC Masters wedstrijd in Heerenveen

Afgelopen zaterdag werd in Heerenveen de 6 etappe van het Zuiderzee Masters Circuit gehouden. DAW verscheen met 9 gemotiveerde masters aan de start. Als er tijdens deze ronde medailles zouden zijn ver... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

20feb2016 - ZVL/BAM 4 – DAW 8-2

Zaterdagavond moesten de DAW- dames het in Leiden het opnemen tegen een ploeg met hoofdklasse ervaring. Met dit gegeven en een voor DAW klein speelveldwisten ze dat het een heel andere wedstrijd ... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Steffi Schijf vertegenwoordigt DAW op IR junioren uitvoeringen

Zaterdag 20 februari 2016 is de Interregio Junioren uitvoeringen gezwommen. Van DAW deed Steffi Schijf mee. Zij zwom haar solo, voor het eerst op junioren niveau. Steffi zwom met ruim 55 punten naar e... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Diplomazwemmen op Valentijnsdag, iedereen geslaagd!

Op deze feestelijke, maar druilerige dag, was het diplomazwemmen voor 8 van onze synchroonzwemsters in het zwembad De Planeet te Haarlem. Na een half uurtje inzwemmen konden de meiden beginnen. Zij mo... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

13feb2016 - DAW – VZV 5-5

Zaterdagavond kregen de DAW-dames de opdracht de grote nederlaag van de uitwedstrijd recht te zetten en vanaf het begin de tegenstander geen ruimte te geven. Dit werd goed opgepakt en resulteerde... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

DAW goed gezwommen bij limietwedstrijd Age I t/m junioren

Zaterdag 6 februari vond een limietwedstrijd voor Age I, Age II en junioren plaats in het Sloterparkbad in Amsterdam. DAW was erheen met in totaalzestien zwemsters. Giorgia, Anna, Helena, Ninon , Hayl... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Verenigingen Hoornse Vaart bijeen

Dinsdagavond 2 februari zijn de bestuurders van de verenigingen die gebruik maken van De Hoornse Vaart bijeen in ons clubhuis. Het initiatief komt bij DAW vandaan, AlkmaarSportNV steunt dit door de co... lees meer..

Waterpolo
Marlies Grent

30jan2016 -De Kempvis – DAW 7-11

Doordat de afgelopen donderdagtraining onder tropische omstandigheden, water- en boventemperatuur waren te warm om goed te kunnen trainen, min of meer ‘in het water’ viel, wilde DAW l... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

DAW schittert op NK Synchroonzwemmen

Afgelopen weekend was zwemvereniging DAW ruim vertegenwoordigd op het NK Synchroonzwemmen voor senioren en masters in Zwolle. Bij de senioren zwommen Wieteke Elzinga, Daphne Schouten, Rianne Schoonder... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Onze Sponsors

Home