cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

DAW Nieuwsarchief

November 2015

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 16 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Algemeen
Marlies Grent

Uitnodiging voor uitwisseling Bath Dolphin - DAW Alkmaar

VOOR IEDER DAW_LID (POLO, SYNCHROON, RECREATIEF, SELECTIE)Volgend jaar - Pasen 2016 - zijn we uitgenodigd voor een Internationale uitwisseling met de Bath Dolphin Swimming Club. Een zwemwedstrijd is h... lees meer..

Wedstrijdverslagen Waterpolo
Marlies Grent

28 nov 2015 - DAW Dames 1– De Gouwe 2 6 – 4 (2)

Opnieuw wisten de dames van DAW zaterdagavond in zwembad de HoornseVaart de tegenstander puntloos naar huis te sturen.Via een strafworp en een overtalsituatie wist DAW een 2-0 voorsprong te nemen... lees meer..

Wedstrijdverslagen Waterpolo
Marlies Grent

22nov2015 - Dames H.B.W. (S.G.) 2 – DAW 4-4

In Bilthoven speelden de dames tegen een combinatie van De Robben en Brandenburg. Voormalige top clubs in het waterpolo, die samen bezig zijn weer wat op te bouwen. Dit was een wedstrijd waa... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Miniregio in Amsterdam: vier medailles!

Zaterdag 21 november was de miniregio figuren in Amsterdam! We zwommen met 8 meiden mee (waarvan er 4 ook nog eens een medaille hebben gewonnen). Alle meiden hebben het heel goed gedaan. Ook dank aan ... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietwedstrijd in Zoetermeer: drie limieten en drie PR's

Zaterdag 21 november zwommen zes Age I'ers en een senior van DAW in Zoetermeer een limietenwedstrijd. Petra zat in de jurystoel en Ferenc was mee als M-jury. Doelstellingen Bij de Age I deden in to... lees meer..

Wedstrijdverslagen Wedstrijdzwemmen
Daphne Schouten

DAW blijft op negende plaats

In Zaandam werd afgelopen zondag de tweede ronde van de nationale A competitie gezwommen. Na de eerste ronde nam DAW de negende plaats in. Enigszins teleurstellend, omdat men had gehoopt op een plaats... lees meer..

Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Nieuwe wedstrijdkalender 2015-2016

Er is een nieuwe wedstrijdkalender. Je kunt hem hier downloaden.  Gooi je oude versie van de kalender weg om verwarring te voorkomen!... lees meer..

Wedstrijdverslagen Waterpolo
Daphne Schouten

DAW – Widex Donk 3 8-5

DAW dames lieten zaterdagavond zien dat zij thuis moeilijk te verslaan zijn.Deze competitie hebben zij tot op heden de punten in Alkmaar kunnen houden,al was het dit keer niet zo spannend als in de tw... lees meer..

Masters
Daphne Schouten

Boodschap van een EMK'er

In mei 2016 worden in Londen de Europese Masters Kampioenschappen gehouden. Onze Masters doen hier op verschillende onderdelen aan mee. Een van de deelnemers is Jackie Barbour, die het onderstaande b... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Interregio Age II in Alphen aan den Rijn: twee diploma's en een limiet

Zaterdag 14 november werd in Alphen aan de Rijn de interregio voor Age II gezwommen. Vanuit DAW zwommen er vier meisjes mee: Eva Schijf (2003), Noëmi Soler Rueda (2003), Iris Martens (2001) en Em... lees meer..

Waterpolo
Daphne Schouten

Heren DAW spelen bij Flevo vooral tegen zichzelf

De waterpoloheren van DAW hebben zaterdagavond de goede lijn van de laatste twee wedstrijden geen vervolg kunnen geven. Flevo bleek te sterk en boekte een 16-6 overwinning. Voor een groot deel werd d... lees meer..

DAW Nieuws
Marlies Grent

Sinterklaasfeest DAW 21 november 2015

Zoals jullie allemaal weten komt Sinterklaas bijna in Nederland aan! Dit gaan wij natuurlijk met zijn allen bij DAW vieren! Op zaterdag 21 november zijn er leuke activiteiten in het clubhuis van DAW o... lees meer..

Trainingstijden
Edwin de Bruijn

In kerstvakantie geen trainingen

Aan alle zwemmers    In de kerstvakantie van 20 dec 2015 t/m 3 jan 2016  zijn er geen trainingen met vriendelijke groeten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript d... lees meer..

DAW Nieuws
Edwin de Bruijn

Een nieuwe look and feel voor DAW.NL

Graag presenteren wij de nieuwe look van DAW.NL met een nieuwe uitstraling. Strak, modern en te gebruiken op pc's, tablets en smartphones. Wij wensen je veel gemak en plezier op de nie... lees meer..

Clubhuis
Edwin de Bruijn

Inloop ochtend op zaterdag

Elke zaterdagochtend is het clubhuis open tijdens de trainingen! Het clubhuis is vanaf 07.00 uur open tot ongeveer 10 uur. Kom gezellig langs voor een heerlijk kop koffie of verse thee. Ouders... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Liza de Bruijn

Limietwedstrijd in Utrecht: 9 limieten en een diploma

Zaterdag 31 oktober was er een limietwedstrijd voor Age I, Age II, junioren en senioren in Utrecht. DAW deed met maar liefst 4 Age I'ers, 4 Age II'ers, 4 junioren en 6 senioren mee. In de categorie A... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16

Onze Sponsors

Home