cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

DAW Nieuwsarchief

Januari 2015

Welkom bij ons nieuwsarchief met een totaal van 6 artikelen onderverdeeld in maanden en jaren
Waterpolo
Edwin de Bruijn

OPROEP : Waterpolo party

Hoi allemaal, Op zaterdag 25 April 2015 willen we vanuit de waterpolo een seizoensafsluiting organiseren. Hiervoor zijn we opzoek naar een aantal mensen die hiermee ons willen helpen. Het gaat om zoa... lees meer..

Trainingstijden
Edwin de Bruijn

Trainingen tijdens Sinterklaas

Op 5 december zullen er geen trainingen gegeven worden dit op basis van een verzoek dat ons uit Spanje bereikte... lees meer..

Trainingstijden
Edwin de Bruijn

Trainingen tijdens ICG

Tijdens de ICG kan we niet getraind worden in de Hoornse Vaart Leden die toch graag willen trainen zullen uit moeten wijken naar omliggende steden  ... lees meer..

Wedstrijdverslagen Waterpolo
Edwin de Bruijn

Dames DAW – ZV Haerlem2

uitslag  5 - 6 Afgelopen zaterdagavond speelden de dames om het behoud van een stevige 2e plek tegen de Haarlemse formatie, waar in de heen wedstrijd nipt van werd verloren, weer een belangrijk... lees meer..

Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen
Edwin de Bruijn

Synchro dames 3e EN 5e op NK

Op de NK Synchroonzwemmen sterren van de hemel gezwommen. Op de eerste dag werden de technische uitvoeringen gezweommen. Daarbij  zwom Wieteke Elzinga met haar solo op muziek van Miss Me When I&r... lees meer..

Waterpolo
Edwin de Bruijn

Uitslag wedstrijd dames 1

Z.V. De Zaan2 – DAW   8 – 4Zaterdagmiddag speelden de dames van DAW een wedstrijd waarvan ze wisten dat het moeilijk zou worden. Dat bleek ook uit te komen. Ze konden het alleen ... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Onze Sponsors

Home