cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Over Club van 100

Ken jij de Club van 100 van DAW al?

De Club van 100 bestaat grotendeels uit (oud-) leden van DAW, ouders en andere sympathisanten. De Club van 100 is een stichting waaraan de leden jaarlijks (minimaal) € 50,- doneren. Dit geld wordt besteed aan activiteiten/projecten binnen de vereniging DAW, waarbij de prioriteit bij de jeugd ligt. Buiten het gegeven dat die € 50,- een goed doel dient levert het als Club van 100 lid ook wat op:

Jaarlijks wordt een bijeenkomst georganiseerd in het Clubhuis van DAW voor de leden van de Club van 100. Elk lid mag een introducé meenemen. Deze laatste betaalt een kleine bijdrage ter dekking van de kosten voor het buffet.

Elk jaar nodigen we een gastspreker uit die een korte presentatie geeft: vaak over sport- of Alkmaar gerelateerde onderwerpen. Het resterende deel van de bijeenkomst zal in beslag genomen worden door een gezellig samenzijn in het Clubhuis, waar je, onder het genot van een drankje kunt gaan smullen van een heerlijk buffet.

Verder houdt het bestuur van de Club van 100 haar leden op de hoogte d.m.v. een nieuwsbrief, en als lid van de Club van 100 word je naam vermeld op het bord in de hal van het Clubhuis.

  • Stuur voor aanmelding en/of informatie een e-mail naar Harold van Wouwen (ledenadministratie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Organiseer je een activiteit/project binnen de vereniging DAW ten behoeve van de jeugd dan kun je een verzoek indienen voor financiële ondersteuning.
    Zie tabblad Aanvraag Procedure voor meer informatie en de reglementen.
  • Ben je geïnteresseerd in een stukje geschiedenis van de Club van 100?
    ZIe tab Historie

Eén van de doelstellingen van de Club van 100 is het behalen van 100 leden.

Ben je al lid en ken je mensen in je (DAW-) omgeving, of ken je oud-leden van DAW, waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zijn, maak ze attent op het bestaan van de Club van 100!

 Club van 100 Clubhuis 1  Club van 100 Clubhuis 2  Club van 100 Clubhuis 3

 

 

     

 

 

Club van 100 Contacts

Max Delissen

Voorzitter

Annelies Hoetjes

Bestuurslid

Harold van Wouwen

Ledenadministratie

Mieke Schoone

Bestuurslid

Ronald Baas

Penningmeester

Vacature

Secretaris Club van 100

Onze Sponsors

Home