cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Over Synchroonzwemmen

2015 Synchrobeat NK Combo

Inhoud
Synchroonzwemmen is zwemmen en dansen tegelijk, op muziek. De meeste mensen zullen bij synchroonzwemmen denken aan zwemmen met een groep. Je zwemt immers met meerdere zwemsters tegelijk, oftewel synchroon. Je maakt met elkaar mooie patronen in het water en zwemt allemaal precies te tegelijk. Daarnaast passen de patronen, figuren en bewegingen die je maakt ook op de muziek. je zwemt dus niet alleen synchroon met elkaar, maar ook met de muziek. Bij synchroonzwemmen kun je ook een solo of een duet zwemmen. Bij een uitvoering, een ‘dans’ op muziek, draag je bovendien een mooi badpak, meestal met glimmende pailletten erop.

Wanneer kun je beginnen met synchroonzwemmen?
Om aan synchroonzwemmen te beginnen moet je minimaal 6 jaar zijn en zwemdiploma’s A en B hebben.

Kosten
Zie voor de kosten van synchroonzwemmen de pagina Contributie

Trainingstijden
Bij DAW wordt er op drie avonden getraind: dinsdag, woensdag en vrijdag. De aanloopgroepen die nog geen balletbeendiploma hebben trainen alleen op woensdag van 17.30 uur tot 19.00 uur. Meisjes die hun balletbeendiploma al hebben trainen ook op vrijdag. Op vrijdag doen we van 17.00 uur tot 18.00 uur lenigheid en krachttraining op de kant, en van 18.00 tot 19.00 uur trainen we in het water. Vanaf categorie Age I train je daarnaast ook op dinsdag, van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wedstrijden
Bij synchroonzwemmen doe je ook mee aan wedstrijden. Er zijn twee verschillende wedstrijden: figurenwedstrijden en uitvoeringenwedstrijden. Bij een figurenwedstrijd laat je vier verschillende figuren zien voor een jury. Aan het eind van de wedstrijd worden per categorie drie prijzen uitgereikt. Vanaf de categorie Age I kun je tijdens een figurenwedstrijd ook een limiet halen voor bijvoorbeeld de nationale kampioenschappen. Als je op twee wedstrijden een bepaald aantal punten of hoger hebt gehaald mag daaraan meedoen.

Daarnaast zijn er uitvoeringenwedstrijden. Bij een uitvoeringenwedstrijd zwem je een muzieknummer wat je tijdens de trainingen geoefend hebt. Je kunt een solo, duet of ploeg zwemmen. Bij een uitvoeringenwedstrijd draag je bovendien een mooi glimmend badpak en worden je haren opgemaakt in een knot die stevig blijft zitten in het water.

Van start tot toptalent
Hieronder wordt beschreven wat je ongeveer leert naarmate je verder komt in het sycnhroonzwemmen.

1) Aanloop
Als je met synchroonzwemmen begint kom je eerst in de aanloopgroep. Hiervoor moet je je A- en B-diploma hebben. De bewegingen, houdingen en andere vaardigheden die je hier leert bereiden ze voor op het echte wedstrijdniveau. Zolang je in de aanloopgroep zit doe je mee met miniregiowedstrijden en diplomazwemmen. Er zijn miniregiowedstrijden voor figuren en voor uitvoeringen. Bij het diplomazwemmen moet je een vast aantal bewegingen, houdingen en figuren laten zien en wordt je lenigheid gemeten.

Basishoudingdiploma
Je begint met het basishoudingdiploma. Hier leer je onder andere drijven op je borst en op je rug, stuwen (jezelf voortbewegen met alleen je handen terwijl je gestrekt in het water ligt), eggbeaten (een soort watertrappelen) en verschillende zwemslagen op muziek zwemmen. Je leert ook de spagaat, maar je hoeft nog niet verder te kunnen dan 25 centimeter boven de grond.

Zeilbootdiploma
Voor het zeilbootdiploma leer je, zoals de naam al zegt, het figuur ‘de zeilboot’. Hierbij lig je op je rug en breng je de hiel van je ene been tegen de knie van je andere been. Zo vormt je been een soort zeilbootvorm. Ook leer je bijvoorbeeld stuwen terwijl je op je buik ligt. De spagaat wordt nu iets moeilijker: je mag nu maximaal 10 centimeter van de grond af zitten.

Balletbeendiploma
Bij dit diploma leer je het figuur de ‘balletbeen’. Dit figuur begint als de zeilboot, maar gaat nog iets verder: als je de zeilboot gemaakt hebt strek je je been helemaal omhoog. Je spagaat moet voor dit diploma helemaal plat zijn.

Spagaatdiploma
Bij de vorige diploma’s heb je de spagaat steeds een stukje verder geoefend. Voor dit diploma komen de split en de ‘cobra’ erbij. Bij de cobra begin je liggend op je buik op de grond en breng je je bovenlichaam zo ver mogelijk omhoog en naar achteren. De figuren worden ook weer iets moeilijker.

Barracudadiploma
Dit is het laatste diploma: als je het barracudadiploma gehaald hebt mag je door naar het wedstrijdniveau. Je leert onder andere ingewikkelder figuren waarbij je ook een deel onder water bent.

2) Age I en Age II
Dit is het eerste wedstrijdniveau. Je kunt in de categorie Age I zwemmen tot je 12 jaar bent, en in Age II tot je 15 bent. Als Age I’er of Age II’er kun je ook naar de Synchrobeat, het nationale kampioenschap voor Age I en Age II. Hiervoor moet je op twee figurenwedstrijden wel een bepaald aantal punten halen.

3) Junioren
Als junior kun je meedoen met de NJK, de Nederlandse Junioren Kampioenschappen. je bent officieel junior tot 18 jaar.

4) Senioren
Dit is het hoogste niveau; hier zwemmen de zwemsters vanaf 18 jaar. Je kunt als senior deelnemen aan het NK Synchroonzwemmen.

5) En wie weet Nederlands kampioen:)?

Trainingsreglement Synchroonzwemmen

Om de trainingen goed te laten verlopen is het belangrijk dat de zwemmers weten wat ze moeten doen voor, tijdens en na de trainingen. Daarom hebben wij (de trainers) een trainingsreglement opgesteld voor de zwemmers én voor de ouders. Iedereen dient zich aan dit reglement te houden.

Voor de zwemmers

 • De zwemmers moeten 10 minuten voor aanvang van de training omgekleed zijn.
 • Zorg dat je voor aanvang van de training naar de WC bent geweest.
 • Gezamenlijke warming-up voor iedere training, gegeven door een trainer aan de badrand.
 • Na de warming-up verzamelen de zwemmers zich bij hun trainer
 • De zwemmers luisteren naar de uitleg van het programma
 • Tijdens de training is het dragen van een badmuts verplicht. Geen badmuts betekent de week daarna een gedichtje voordragen.
  Heb je dat die week er na niet voorbereid… dan begin je op de bank aan de kant.
 • Meisjes met zeilbootdiploma en hogere niveau’s moeten twee keer per week komen trainen
 • Wanneer je tijdens de training naar de WC moet, vraag dit aan de trainer.
 • Wanneer een zwemmer niet kan komen trainen dan moet hij of zij zich afmelden bij één van de trainers
 • Als er sprake is van een blessure, meld dit aan de trainer. Deze kan er dan rekening mee houden in de training.
 • Een training is een training, het is geen wedstrijd. Je leert er je techniek en conditie verbeteren.
 • Het liefst twee uur voor aanvang van de training eten.
 • Zorg dat je badslippers draagt, dit i.v.m. hygiëne en zwemmerseczeem.
 • Als je vragen hebt voor of na de training, ga dan gerust naar je trainer toe.

Voor de ouders

 • Ouders mogen tijdens de trainingen op de tribune kijken.
 • Tijdens de trainingen niet over het bordes leunen en/of de aandacht trekken van de zwemmers.
  Dit verstoort de aandacht van de kinderen en wordt als hinderlijk ervaren door de trainers.
 • Voor vragen aan de trainers is er tijd na de training, niet voor of tijdens de training.
  De aandacht is dan voor de zwemmers.
 • Indien er iets speciaals is met een kind, wat de trainer hoort te weten, mag dit natuurlijk wel voor de training gemeld worden.
  Ook blessures horen we graag van u.

Uitleg Wedstrijden

Dit synchroonzwemseizoen staat er weer een aantal wedstrijden op het programma. Verder in dit informatieboekje vind je een wedstrijdkalender met alle wedstrijden van dit seizoen voor zover ze al bekend zijn. Niet alle wedstrijden zijn voor alle zwemmers. Om de verschillen in de wedstrijden duidelijk te maken geven we uitleg wat deze wedstrijden inhouden.

De trainers schrijven je in voor wedstrijden waarvan zij vinden dat ze voor jou geschikt zijn. Voor de wedstrijden ontvang je een uitnodiging van je trainer. Op deze uitnodiging staat vermeld waar en wanneer de wedstrijd is, hoe laat het verzamelen is, etc. Ook staat de wedstrijdleiding vermeld en bij wie je je moet afmelden wanneer je niet mee kunt doen.

De wedstrijden zijn belangrijk, zowel voor de zwemmer als voor de club. De meeste wedstrijden zijn verplichte wedstrijden. Afzeggen mag alleen in geval van ziekte of een blessure. Zorg dat je je altijd afmeldt bij degenen die op de uitnodiging staan. Let op, wanneer je niet tijdig afmeldt, ben je je inschrijfgeld verschuldigd. De uiterlijke afmelddatum staat vermeld op de uitnodiging.

Naast de verplichte wedstrijden zijn er ook een aantal wedstrijden waar je je in overleg met de trainer vrij voor kunt inschrijven. Via e-mail of via uitnodigingsbrieven word je op de hoogte gehouden van deze wedstrijden.

Voor iedere wedstrijd moet inschrijfgeld betaald worden. Dit bedraagt € 4 per wedstrijd. Voor uitvoeringenwedstrijden zijn de kosten € 4 per start.

Uitleg wedstrijden

Regiowedstrijden figuren en uitvoeringen

Wedstrijden in regio Midwest (Noord-Holland, Amsterdam, Utrecht) waarbij op figuren- en uitvoeringenwedstrijden punten gehaald kunnen worden voor prijzen, diploma’s en limieten.

Diplomazwemmen
Speciaal georganiseerd voor het behalen van de aanloopdiploma’s:

 • Basishoudingdiploma
 • Zeilbootdiploma
 • Balletbeendiploma
 • Spagaatdiploma
 • Barracudediploma

De diploma’s die hierop volgen kunnen op wedstrijden gehaald worden door een minimaal aantal punten te behalen.

Interregio figuren en uitvoeringen
Dit zijn nationale figuren- danwel uitvoeringenwedstrijden. Op deze wedstrijden doen deelnemers mee uit het hele land. De opzet van de wedstrijden is hetzelfde als de verenigingscompetitie. Het verschil is echter, dat je je kunt meten op nationaal niveau.

Synchrobeat
Dit zijn de nationale kampioenschappen voor de leeftijd <12 en <15

NJK
Dit zijn de nationale kampioenschappen voor de leeftijd <18

NK
Dit zijn de nationale kampioenschappen voor de leeftijd >18

Optioneel nog extra wedstrijden buiten onze eigen kring tbv het halen van diploma’s of limieten. Het kan zijn dat we nog wat extra wedstrijden bezoeken om meisjes extra mogelijkheid te geven voor het behalen van diploma’s of limieten. Dit geldt pas voor meiden die de aanloopdiploma’s hebben gehaald en voor de wedstrijddiploma’s bezig zijn.

Wedstrijdreglement
Om alle wedstrijden goed te laten verlopen is er ook voor de wedstrijden een reglement gemaakt door de trainers. Iedereen dient zich aan dit reglement te houden.

 • We vertrekken gezamenlijk vanaf het clubhuis, dit vanwege aanwezigheidscontrole en het teamverband.
 • Wanneer je niet kunt verzamelen bij het clubhuis, en rechtstreeks naar de wedstrijd gaat, meld dit van tevoren bij de wedstrijdleiding.
 • Wanneer je mee rijdt met iemand, betaal je reisgeld aan die persoon. Het bedrag staat vermeld op de uitnodiging.
 • De wedstrijden zijn belangrijk. Afmelden alleen bij hoge uitzondering zoals ziekte en blessures.
 • Badkleding aandoen direct voor het inzwemmen en daarna eerst naar de trainers toe.
 • Inschrijfgeld voor aanvang van de wedstrijd aan de coach geven.
 • Probeer bij het inzwemmen met clubgenoten samen te zwemmen, dit is goed voor het teamverband. Even lekker warm zwemmen en dan je figuren of uitvoering doornemen onder leiding van je trainer/coach.
 • Zorg dat je warme kleding aan hebt tijdens de wedstrijden, zo blijven je spieren warm.
 • Eet geen zoete etenswaren of snoep (ook geen druivensuiker o.i.d.) tijdens de wedstrijd. Het is echt slecht voor je prestatie. Ook patat en koolzuurhoudende dranken mag je niet nuttigen. Wel kun je sultana, rood, liga of banaan eten.
 • Zorg dat je badslippers draagt, dit i.v.m. hygiëne en zwemmerseczeem.
 • Ongeveer 1 ½ uur voor de wedstrijd eten.
 • Iedereen blijft tot het einde van de wedstrijd, dit vanwege het teamverband, en omdat de prijsuitreiking aan het einde van de wedstrijd gehouden wordt.
 • Niet rond gaan lopen en lang wegblijven en daardoor deelname aan bijvoorbeeld een figuur missen.
 • Voor figurenwedstrijden is zwart effen badpak en witte badmuts verplicht. Denk ook aan een zwembrilletje en een neusklem.
 • Zorg dat je brilletje en je neusklem in orde zijnals je moet zwemmen.

Synchroonzwemmen Trainingstijden

Synchroonzwemmen Nieuws

Iedereen geslaagd bij diplomazwemmen syn…

Zaterdag 25 november was een koude dag, dus geen betere dag om een aantal uren in een warm zwembad door te brengen. Met 5 aanloopmeiden gingen we naar het diplomazwemmen in...

27-11-2017 Hits:40 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Mooie punten voor synchroonzwemsters tij…

Zondag 19 november werd in Haarlem de 'miniregio figuren' gehouden. Voor sommige meiden was dit hun eerste wedstrijd en voor andere meiden al bijna routine. Monique zwom mee in de categorie 'Zonder...

27-11-2017 Hits:38 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Limietenregen voor Age II synchroonzwems…

Zaterdag 11 november vond de interregio Age II plaats in ons eigen bad. Er deden ruim 200 meiden mee uit de leeftijdscategorie 12 tot en met 15 jaar. Bibi begeleidde de...

14-11-2017 Hits:50 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Limietwedstrijd synchroonzwemmen in Utre…

Zaterdag 4 november zwommen de synchroonzwemsters van DAW een limietwedstrijd in Utrecht. Kiana, Quinty, Jaimy, Neo en Natasha zwommen op Age I-niveau, Giorgia, Eva Schijf, Ninon, Ailani, Helena, Iris Huizinga...

05-11-2017 Hits:53 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Net geen NK-duetlimiet voor synchrosenio…

Zaterdag 14 oktober deden Steffi Schijf en Liza de Bruijn namens de synchroonzwemsters van DAW mee aan de interregio senioren in Zoetermeer. Ze gingen proberen om een duetlimiet te halen...

19-10-2017 Hits:62 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Eerste limietwedstrijd nieuw seizoen voo…

Zaterdag 23 september vond de eerste limietwedstrijd synchroonzwemmen van het seizoen plaats. De wedstrijd was in Amsterdam en bestemd voor de categorieën Age I, Age II, junioren en senioren. Kiana...

26-09-2017 Hits:151 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Van der Wende award voor Petra Tossings

   Ieder jaar reiken we de vrijwilligers awards uit tijdens de Verjaardag van DAW. Een van de awards is de Rinus en Rina van der Wende-Award voor een vrijwilliger die zich...

09-09-2017 Hits:388 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Laatste wedstrijd Synchro

Afgelopen zaterdag 1 juli werd voor het synchroonzwemmen de laatste wedstrijd van het seizoen gehouden. Voor de meiden nog een mooie kans om limieten te halen voor het nieuwe seizoen!   Bij...

05-07-2017 Hits:191 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Medailles voor synchro op Regiokampioens…

Medaille oogst DAW Synchroonzwemmen op Regiokampioenschappen! Alle deelneemsters van DAW die dag, van links naar rechts: Achter: Iris M., Anna, Lisa, Merel, Eva V., Daphne, Jacky. Midden: Yasmin, Eva S., Emma, Ninon...

27-06-2017 Hits:579 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Negen aanloopmeiden halen diploma

Zaterdag 17 juni hebben 9 van de aanloopmeiden weer een diploma gehaald. Ze zwommen af voor hun basishoudingdiploma (Sarah Lou en Margo) balletbeendiploma (Danique, Jori en Marit) en hun barracudadiploma...

20-06-2017 Hits:194 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Succesvol NK Synchroonzwemmen

In het weekend van 10 en 11 juni is de Synchrobeat gehouden. Dit zijn de NK Synchroonzwemmen voor leeftijdscategorieën onder 12 jaar (AGE1) en onder 15 jaar gehouden (AGE2). Daarnaast...

14-06-2017 Hits:202 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Uitstekende generale repetitie voor Nk C…

Zaterdag 27 mei deden de combomeiden van DAW mee aan de interregio combo in Lelystad. De deelnemers waren Bibi, Merel, Eva Visser, Rianne, Steffi, Eva Schijf, Liza en Giorgia. Het...

30-05-2017 Hits:210 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Aanloopmeiden komen allemaal met medaill…

Zaterdag 20 mei was de - zoals in het zwembad werd aangekondigd - leukste wedstrijd van het jaar: de miniregio uitvoeringen! Deze wedstrijd vond plaats in Nieuwegein. Aan publiek geen...

23-05-2017 Hits:201 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Age II-zwemsters behalen mooie resultate…

Zaterdag 13 mei hebben de synchroonzwemsters van DAW in de categorie Age II (12 t/m 15 jaar) meegedaan aan de interregio uitvoeringen in Zoetermeer.  Bibi en Steffi waren mee als coaches...

16-05-2017 Hits:285 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Mooie thuiswedstrijd voor DAW-synchroonz…

Zaterdag 8 april zwommen de synchroonzwemsters van DAW een limietwedstrijd. Het was voor het eerst in lange tijd dat er een synchrowedstrijd in Alkmaar werd gehouden en Ilona was dan...

11-04-2017 Hits:211 Synchroonzwemmen

Lees verder...

wedstrijd 8 april

Zaterdag 8 april is er een limietwedstrijd Synchroonzwemmen in De Hoornse Vaart. Deelnemers uit de provincies Noord-Holland en Utrecht komen naar Alkmaar om te strijden voor prijzen en diploma's. Daarnaast...

05-04-2017 Hits:251 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Synchroonzwemsters DAW reizen af naar he…

Zondag 12 maart deden drie synchroonzwemsters van DAW mee aan een limietwedstrijd in Eindhoven, onder andere om een limiet te halen voor de Synchrobeat van dit jaar. Giorgia en Noëmi...

30-03-2017 Hits:187 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Steffi Schijf vertegenwoordigt DAW op NJ…

Zaterdag 25 maart deed Steffi Schijf mee aan de NJK Synchroonzwemmen in Roosendaal. Ze behaalde 55,5494 punten in de voorrondes waarbij ze vier figuren moest zwemmen. Dat was helaas niet...

29-03-2017 Hits:194 Synchroonzwemmen

Lees verder...

Synchroonzwemmen Wedstrijdverslagen

Laatste limietwedstrijd van het seizoen…

16-08-2016 Hits:267 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 25 juni vond de laatste limietwedstrijd van het seizoen plaats. Hierbij konden alvast limieten worden behaald voor volgend seizoen. Bij de senioren haalde Wieteke de derde plaats. Alle deelnemende...

Lees meer...

Superresultaten bij laatste uitvoeringen…

16-08-2016 Hits:291 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 18 juni werd de regio-uitvoeringenwedstrijd gezwommen, de laatste uitvoeringen wedstrijd van het seizoen. DAW was vertegenwoordigd met een solo, duet en groep in Age I, een solo en groep...

Lees meer...

Synchroonzwemsters DAW behalen mooie res…

13-06-2016 Hits:506 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Het weekend van 11 en 12 juni stond voor de synchroonzwemsters van DAW in het teken van de Synchrobeat en de NK Combo. Deze twee kampioenschappen werden gezwommen in het...

Lees meer...

Diplomazwemmen in Zaandam: acht diploma…

05-06-2016 Hits:467 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 4 juni was er diplomazwemmen. Op vraag van één van de meiden of de wedstrijd in binnen- of buitenzwembad zou plaatsvinden (geen grapje!), was 'buitenzwembad!' een fijner antwoord geweest...

Lees meer...

Age 2 stijgt boven zichzelf uit op Inter…

05-06-2016 Hits:587 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Daphne Schouten - avatar Daphne Schouten

Op zaterdag 22 mei werd de Interregio Age 2 gezwommen in Amersfoort. Dit was voor de ploeg Age 2 heel spannend want dit was de eerste wedstrijd dat zij hun nieuwe...

Lees meer...

Interregio Age I uitvoeringen: ploeg 6e…

31-05-2016 Hits:411 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Op zaterdag 28 mei 2016 heeft de Age I-ploeg van DAW meegedaan aan de interregio uitvoeringen in Heerenveen. Dit is een landelijke wedstrijd waar alle verenigingen van Nederland aan mee...

Lees meer...

Aanloopgroepen DAW scoren twee medailles…

22-05-2016 Hits:323 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 14 mei werd de miniregio uitvoeringen gehouden. De DAW-dames van de aanloopdiploma's hebben het weer goed gedaan! Jori, Jolie, Fiene en Danique deden voor het allereerst mee, in de...

Lees meer...

DAW behaalt podium op de Brussels Open M…

21-03-2016 Hits:337 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

DAW-Synchroonzwemmasters Wieteke Elzinga en Ilona Hogerheyde deden afgelopen weekend mee aan de Brussels Open Masters Synchronized Siwimming. Dit is een internationale synchroonzwemwedstrijd ter voorbereiding op de EK Masters die in...

Lees meer...

Steffi Schijf vertegenwoordigt DAW op IR…

21-02-2016 Hits:308 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 20 februari 2016 is de Interregio Junioren uitvoeringen gezwommen. Van DAW deed Steffi Schijf mee. Zij zwom haar solo, voor het eerst op junioren niveau. Steffi zwom met ruim...

Lees meer...

Diplomazwemmen op Valentijnsdag, iederee…

16-02-2016 Hits:373 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Op deze feestelijke, maar druilerige dag, was het diplomazwemmen voor 8 van onze synchroonzwemsters in het zwembad De Planeet te Haarlem. Na een half uurtje inzwemmen konden de meiden beginnen...

Lees meer...

DAW goed gezwommen bij limietwedstrijd A…

10-02-2016 Hits:412 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Zaterdag 6 februari vond een limietwedstrijd voor Age I, Age II en junioren plaats in het Sloterparkbad in Amsterdam. DAW was erheen met in totaalzestien zwemsters. Giorgia, Anna, Helena, Ninon...

Lees meer...

DAW schittert op NK Synchroonzwemmen

01-02-2016 Hits:414 Wedstrijdverslagen Synchroonzwemmen Liza de Bruijn - avatar Liza de Bruijn

Afgelopen weekend was zwemvereniging DAW ruim vertegenwoordigd op het NK Synchroonzwemmen voor senioren en masters in Zwolle. Bij de senioren zwommen Wieteke Elzinga, Daphne Schouten, Rianne Schoonderwoerd, Merel Visser, Bibi...

Lees meer...

Over Kleding

 

Met trots introduceert de kledingcommissie een nieuwe kledinglijn, een nieuwe webshop en de samenwerking met SMP Sportscare. Zie: https://daw-zwemclub.gratisclubshop.nl

SMP Sportscare is opgericht door Jan Kramer met wie we al hebben samengewerkt bij HinkSport toen we 5 jaar geleden de vorige kledinglijn hebben geintroduceerd. SMP Sportscare is nu de leverancier van al onze kleding en accesoires.

We hebben weer gekozen voor Erima als basis voor de kledinglijn. We hebben getracht de rood wit kleuren als basis te borgen in de keuze van de nieuwe kledinglijn. Leden die tevreden zijn over hun huidige kleding kunnen deze dan ook blijven dragen. De samenwerking met SMP Sportscare haalt de druk weg op DAW vrijwilligers.

SMP Sportscare heeft een website gemaakt met de DAW teamkleding en groot assortiment aan met name Arena accessoires. Daarnaast heeft SMP ook een showroom in Heerhugowaard waar kleding gepast en gekocht kan worden. Als je team- en badkleding wilt aanschaffen is het dringende advies om langs te gaan bij de winkel om eerst te de kleding te passen. De maatvoering is nieuw en de kleding kan niet worden geruild. Als je exact weet wat je wilt kun je ook online bestellen bij SMP Sportscare en wordt de bestelling tegen een vergoeding thuisbezorgd.

Via de “kleding afdeling” op de DAW website kun je toegang krijgen tot de DAW webshop om het assortiment en prijzen te bekijken en eventueel aan te schaffen. Als bonus voor de club heeft SMP toegezegd om 5% van haar DAW omzet ten goede te laten komen aan de club.

Link naar de DAW webshop: https://daw-zwemclub.gratisclubshop.nl

Als er vragen zijn kun je altijd contact opnemen met SMP Sportscare:
Bezoekadres: Zeppelinstraat 2, Heerhugowaard 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: 072-7210980

Openingstijden van de showroom op Zeppelinstraat 2, Heerhugowaard: 
Maandag 13.30-17.00 
Dinsdag 13.30-17.00 
Woensdag 9.00-12.00 en 13.30-17.00 
Donderdag 13.30-17.00 
Vrijdag 9.00-12.00 en 13.30-17.00 
Zaterdag Op afspraak

Heb je vragen over DAW gerelateerde zaken mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Synchroonzwemcommissie Contacts

Daphne Schouten

Voorzitter Synchroonzwemcommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Trainer Age II

Liza de Bruijn

Wedstrijdsecretariaat synchroonzwemmen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Synchroonzwemmen Contacts

Wieteke Elzinga

Trainer duet Age I

Ilona Hogerheyde

Hoofdtrainer
Trainer senioren
Trainer junioren
Trainer groep Age II

 

Bibi Uluer

Trainer Age I

 

 

Wendy Drenthe

Trainer lage aanloop

Petra Tossings.

Trainer hoge aanloop

Coordinator kleding
Synchroonzwemmen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Sponsors

Home