cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Zwemcommissie 2017-2018

De zwemcommissie voor het seizoen 2017-2018 bestaat uit 6 leden, die ieder een taak van de zwemcommissie op zich neemt. De leden voor dit seizoen zijn: Ralph Brink, Valanee Zonneveld, Marcel Snoek en Lars van der Velden.

Van uit het bestuur is Hans Schoenmakers ons aanspreekpunt.

Dit seizoen werken we in de zwemcommissie met een buddy-systeem, door dit systeem kunnen wij garanderen dat er altijd goed gekeken wordt naar taken, probleem en oplossingen binnen de zwemafdeling en zwemcommissie.

zwemcommissie

Het buddy-systeem werkt als volgt: we hebben per taak een 1en 2e contactpersoon, de 1e contactpersoon heeft de taak in zijn portefeuille en wordt ondersteund door de 2e contactpersoon. De 1e contactpersoon zal eventuele zaken melden in de zwemcommissievergadering of als het spoed heeft eerder bij de overige zwemcommissieleden. De zwemcommissievergadering is standaard de 2e dinsdag van de maand in het clubhuis van DAW.

De taken die de zwemcommissie heeft benoemd en de desbetreffende contactpersonen zijn:

Als er vragen, opmerkingen of klachten zijn kunt u ten alle tijden mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij proberen dan binnen 2 dagen een eerste reactie te geven. Vaak worden dingen nog besproken in de zwemcommissievergadering en ontvangt u hierna antwoord, dit zullen altijd met u communiceren.

Wij wensen alle zwemmers, trainers, vrijwilligers en ouders een plezierig en succesvol seizoen.

Met vriendelijke groet,

Ralph, Valanee, Marcel, Patrick en Lars
DAW zwemcommissie 2017-2018

Lid Zwemcommissie - Ai Voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid Zwemcommissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze Sponsors

Home