cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

Uitstel uitwisseling met Bath Dolphin
Published: februari 12, 2019 Category: DAW Nieuws
Beste ouder, zwemmer of zwemster, Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden van de Bath Dolphin Swimming Club dit jaar niet door kan gaan!Door een mismatch in aangeboden gastgezinnen en de opgegeven deelnemers was het niet mogelijk om ons op een dusdanige manier te huisvesten dat door beide organisaties besloten is de uitwisseling te annuleren.Omdat beide partijen dit...
Ledenpas
Published: december 01, 2018 Category: DAW Nieuws
Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport. Hoe werkt de nieuwe ledenpas Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden. Publiek bij de trainingen De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat...
Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering
Published: november 07, 2018 Category: DAW Nieuws
Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad. Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten. Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan. Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze...
Gezocht redactieleden communicatiecommissie
Published: december 07, 2017 Category: DAW Nieuws
Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te plaatsen op social media en adressen bij te houden. Het is een interessante functie als je b.v. communicatie studeert, je doet dan meteen goede werkervaring op. Of als je juist al heel ervaren bent en...

Uitnodiging voor uitwisseling Bath Dolphin - DAW Alkmaar 2019

Dit jaar zijn wij wederom uitgenodigd door de Bath Dolpin Swimming Club voor een Internationale uitwisseling in de Engelse stad Bath. Een zwemwedstrijd is hiervan een onderdeel. Het wordt gehouden tijdens het uitgebreide paasweekend: op donderdag 18 april zullen we met de bus vertrekken en dinsdag 23 april 2019 zijn we weer terug in Alkmaar.

Hierbij nodigen we ieder DAW-lid die geboren is in 2007 of eerder uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke uitwisseling. We proberen per gastgezin in Bath twee deelnemers onder te brengen. Ook kan een voorkeur worden opgegeven om met wie uw kind in een gastgezin wil zitten.

Naast het zwemmen van de wedstrijd zorgt de zwemclub uit Engeland verder weer voor een leuk en leerzaam programma. O.a. een bezoek aan het stadhuis en de burgemeester; ook worden er excursies en feestavonden georganiseerd.

De kosten voor deze trip hebben we vooralsnog vastgesteld op 175 euro per persoon. Voor ouders die mee willen is er een gereduceerde bijdrage van 100 euro maar dient men zelf voor onderdak te zorgen in Bath.

Inschrijven kan door een mail te sturen met naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, voorkeur voor met wie je samen in het gastgezin wilt zitten en eventuele allergieën of diëten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijven kan tot 5 februari 2019 Enkele weken voordat we naar Engeland gaan zal er een informatieavond worden gehouden voor ouders en deelnemers.

Voor verdere informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Het uitwisselingscomité

12 feb 2019 20:54

Beste ouder, zwemmer of zwemster, 

Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
11 feb 2019 19:13

Afgelopen zondag heeft de zwemafdeling van DAW de 3e ronde van de Nationale zwemcompetitie gezwommen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
10 feb 2019 19:59

Zaterdag 9 februari deden Jaimy en Danique mee aan een extra limietwedstrijd in Zoetermeer.

Danique heeft [ ... ]

Wedstrijdverslagen SynchroonzwemmenLees meer...
11 feb 2019 19:13

Afgelopen zondag heeft de zwemafdeling van DAW de 3e ronde van de Nationale zwemcompetitie gezwommen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
10 feb 2019 19:59

Zaterdag 9 februari deden Jaimy en Danique mee aan een extra limietwedstrijd in Zoetermeer.

Danique heeft [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
08 feb 2019 12:07

Zaterdag 2 februari vond in Amersfoort de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. Van DAW zwommen in [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...

Onze Sponsors

Home