cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

DAW organiseert een paasactiviteit voor de kleine DAW'ers
Published: april 02, 2019 Category: DAW Nieuws
Het is weer bijna Pasen, en dat betekent tijd voor paaseieren! Hierom organiseren wij een leuk begin van het paasweekend op zaterdag 20 april van 12:00-14:00 uur om gezellig samen paaseieren te schilderen en andere leuke paasknutsels te maken. Dit zullen we doen in het clubhuis van DAW. Ben jij tien jaar of jonger en zin in een gezellig begin van je middag? Meld je dan nu snel aan viaDit...
Uitstel uitwisseling met Bath Dolphin
Published: februari 12, 2019 Category: DAW Nieuws
Beste ouder, zwemmer of zwemster, Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden van de Bath Dolphin Swimming Club dit jaar niet door kan gaan!Door een mismatch in aangeboden gastgezinnen en de opgegeven deelnemers was het niet mogelijk om ons op een dusdanige manier te huisvesten dat door beide organisaties besloten is de uitwisseling te annuleren.Omdat beide partijen dit...
Ledenpas
Published: december 01, 2018 Category: DAW Nieuws
Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport. Hoe werkt de nieuwe ledenpas Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden. Publiek bij de trainingen De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat...
Gezocht redactieleden communicatiecommissie
Published: december 07, 2017 Category: DAW Nieuws
Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te plaatsen op social media en adressen bij te houden. Het is een interessante functie als je b.v. communicatie studeert, je doet dan meteen goede werkervaring op. Of als je juist al heel ervaren bent en...

Ledenpas

Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport.

Hoe werkt de nieuwe ledenpas

Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden.

Publiek bij de trainingen

De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat ouders/verzorgers via de ledenpas van hun kind mee naar binnen kunnen.

Ouders/verzorgers die later komen en daardoor niet gelijk met hun kind mee naar binnen lopen, kunnen eventueel aan de balie vragen of ze naar binnen mogen als ze geen pasje mee hebben.

We willen ouders/verzorgers attenderen op het feit dat de pas door ouders/verzorgers alleen gebruikt kan worden voor het kijken naar de trainingen en niet om zelf vrij te gaan zwemmen in de andere baden.

Nieuwe leden (geldt ook voor leden die lid zijn geworden na 1 september 2018)

Nieuwe leden bij DAW betalen eenmalig inschrijfgeld om lid te worden van de vereniging. De kosten voor een ledenpas zijn hierin meegenomen. Bij aanmelding van een nieuw lid verstuurt de ledenadministratie een bericht naar Alkmaar Sport voor het maken van een ledenpas.

Indien je in het bezit bent van een AlkmaarSportpas, wordt hierop ook het DAW-abonnement gezet en ontvang je geen aparte DAW ledenpas.

Het proces bij het verkrijgen van een DAW ledenpas verloopt als volgt: 

1. Na aanmelding als nieuw lid bij DAW verstuurt de ledenadministratie een verzoek tot aanmaken van een DAW ledenpas naar Alkmaar Sport. Indien Alkmaar Sport in hun systeem ziet staan dat er een AlkmaarSportpas gekoppeld is aan de het nieuwe lid wordt hierop het DAW-abonnement gezet. Als dit het geval is wordt het nieuwe lid hierover geïnformeerd.

2. Als de DAW ledenpas is gemaakt ontvangt DAW hierover een bericht van Alkmaar Sport. DAW neemt vervolgens contact op met het nieuwe lid via de mail om de DAW ledenpas uit te reiken.

AlkmaarSportpas i.c.m. DAW ledenpas

Als je binnenkomt bij het zwembad voor trainingen van DAW en met de pas probeert binnen te komen tijdens tijden dat er ook vrij zwemmen is, krijgt de pashouder een keuzemenu. Hierop kan het lid van DAW kiezen voor het DAW abonnement tijdens de momenten dat je traint voor DAW.

Buiten de DAW trainingstijden kiest de pas automatisch het abonnement (bijvoorbeeld een 10 badenkaart) waarvoor men geld zet op de pas. Als er tijdens DAW trainingstijden geen vrij zwemmen is dan kiest de pas automatisch het DAW abonnement.

Verloren passen

Ben je jouw pas kwijt? Dan kun je een nieuwe pas aanvragen bij de ledenadministratie van DAW. De ledenadministratie informeert Alkmaar Sport en zij maken de nieuwe pas. De kosten hiervoor zijn € 5,00, dit bedrag wordt meegenomen in de eerstvolgende contributiebetaling.

Het proces bij het verkrijgen van een duplicaat van de verloren DAW ledenpas verloopt als volgt: 

1. Na de aanvraag van een duplicaat DAW ledenpas, indien orginele pas verloren is, verstuurt de ledenadministratie een verzoek tot aanmaken van een duplicaat van de DAW ledenpas naar Alkmaar Sport.

2. Als het duplicaat is gemaakt ontvangt DAW hierover een bericht van Alkmaar Sport. DAW neemt vervolgens contact op met het lid via de mail om het duplicaat van de DAW ledenpas uit te reiken.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

22 apr 2019 19:05

Zaterdag 20 april vond in Hoofddorp de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. In de categorie Age [ ... ]

Wedstrijdverslagen SynchroonzwemmenLees meer...
22 apr 2019 19:05

Zaterdag 20 april vond in Hoofddorp de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. In de categorie Age [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
16 apr 2019 21:31

Op zaterdag 6 april 2019 hebben namens DAW Eva Schijf (2003) en Giorgia Gandossi (2004) meegedaan aan [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
14 apr 2019 13:55

Zaterdag 13 april vond er dipomazwemmen plaats in Zaandam. Vijf zwemsters van DAW deden mee, en ze zijn [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
11 apr 2019 12:01

Techniekweekend 29 en 30 Maart 2019 (Geschreven door Daniëlle Kool)

Met maar liefst 25 zwemmers en 6 [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home