cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

'SAVE THE DATE' VOOR DAW POOLAVOND
Published: maart 12, 2019 Category: DAW Nieuws
SAVE THE DATE! Ben jij er vrijdagavond 12 april bij? Vrijdagavond 12 april zal de jeugdcommissie een poolavond organiseren in Sportcafe Alkmaar! Ben jij 14 jaar of ouder en heb jij wel zin om met je club maatjes een avondje te poolen? Zet de datum alvast in je agenda and spread the news! De uitnodiging met meer informatie volgt snel!...
Uitstel uitwisseling met Bath Dolphin
Published: februari 12, 2019 Category: DAW Nieuws
Beste ouder, zwemmer of zwemster, Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden van de Bath Dolphin Swimming Club dit jaar niet door kan gaan!Door een mismatch in aangeboden gastgezinnen en de opgegeven deelnemers was het niet mogelijk om ons op een dusdanige manier te huisvesten dat door beide organisaties besloten is de uitwisseling te annuleren.Omdat beide partijen dit...
Ledenpas
Published: december 01, 2018 Category: DAW Nieuws
Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport. Hoe werkt de nieuwe ledenpas Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden. Publiek bij de trainingen De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat...
Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering
Published: november 07, 2018 Category: DAW Nieuws
Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad. Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten. Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan. Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze...
Gezocht redactieleden communicatiecommissie
Published: december 07, 2017 Category: DAW Nieuws
Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te plaatsen op social media en adressen bij te houden. Het is een interessante functie als je b.v. communicatie studeert, je doet dan meteen goede werkervaring op. Of als je juist al heel ervaren bent en...

Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering

Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad.
Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten.

Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan.
Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze tentoon te stellen voor iedereen.

Juist vanavond kon Max ons vertellen dat hij benaderd is door de gemeente Alkmaar dat DAW genomineerd is voor de Waarderingsprijs van 2018, welke 14 december uitgereikt gaat worden tijdens het sportgala. Dat zou een mooie waardering zijn in ons 100 jarige bestaan als wij deze prijs dan winnen. Een nominatie is al iets om trots op te zijn.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele van onze toppers in het zonnetje te zetten.
Meerdere zwemmers hebben op Nederlands niveau medailles gewonnen in de afgelopen maanden, wij zijn natuurlijk enorm trots op hen. Kim, Emma en Kyra, gefeliciteerd. Helaas kon Emma niet aanwezig zijn, zij ontvangt haar cadeau op een ander tijdstip.

Ook hebben we de prestatiemedailles uit kunnen reiken aan Mirl, Djanilla, Hans en Jorrick. Emma, Maaike en Brenda ontvangen deze later.

Tijdens deze avond heeft onze voorzitter Max afscheid genomen van de leden, hij had bij aantreden al aangegeven dat hij 5 jaar, tot en met het jubileum voorzitter zou zijn van DAW. Unaniem is er gekozen voor onze nieuwe voorzitter Hans Schoenmakers.
Blij zijn we dat we 2 nieuwe leden bij het bestuur kunnen verwelkomen. Petra Jonker en Lars van den Velden zijn toegetreden als bestuurslid.
We hebben nu een goed gevuld bestuur, 1 persoon erbij is nog wel welkom. Dus heb je ambities? Neem contact met 1 van ons op. Je bent van harte welkom.
Uiteraard hebben we Max bedankt voor zijn jarenlange toewijding aan DAW. Nogmaals Max, bedankt!

Op 7 december a.s. gaat het bestuur met elkaar om de tafel zitten om de taken opnieuw te verdelen en doelen te stellen voor de komende jaren.

Ook zijn vanavond tijdens de financiële stukken van het vorig seizoen goedgekeurd. En heeft Hans een korte terugblik gegeven op het jubileumjaar.

Al met al een goede ALV met een goede opkomst. Bedankt allen voor jullie inzet en enthousiasme.

17 mrt 2019 14:22

Zaterdag 2 maart vond in het Sloterpakrbad de miniregio figuren plaats. Namens DAW deden Suzannah, Kira, [ ... ]

Wedstrijdverslagen SynchroonzwemmenLees meer...
12 mrt 2019 07:54

SAVE THE DATE!

Ben jij er vrijdagavond 12 april bij?

Vrijdagavond 12 april zal de jeugdcommissie een [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
03 mrt 2019 17:23

Na ieder kalender jaar wordt er wordt er door de Fina een top 10 per afstand en leeftijd opgemaakt. Ook [ ... ]

MastersLees meer...
17 mrt 2019 14:22

Zaterdag 2 maart vond in het Sloterpakrbad de miniregio figuren plaats. Namens DAW deden Suzannah, Kira, [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
03 mrt 2019 17:23

Na ieder kalender jaar wordt er wordt er door de Fina een top 10 per afstand en leeftijd opgemaakt. Ook [ ... ]

MastersLees meer...
25 feb 2019 19:31

Hallo zwemtoppers,

Van 8-14 juli 2019 zijn vier van onze ju­nioren meiden, samen met coach Melissa, [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home