cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering
Published: november 07, 2018 Category: DAW Nieuws
Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad. Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten. Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan. Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze...
Trainingsstage Waterpolojeugd DAW Montenegro
Published: oktober 31, 2018 Category: DAW Nieuws
Van 20 tot en met 24 juli is een groot deel van de waterpolojeugd van DAW op trainingsstage geweest in Montenegro. Montenegro staat te boek als een van de toplanden als het gaat om het mannenwaterpolo, en dus stonden er heel wat leermomenten voor de jeugdleden en hun trainers/begeleiders op het programma. Al ver voor de datum van vertrek zijn de voorbereidingen voor de trainingsstage al...
Erelid, Leden van Verdienste en Jubilarissen benoemd in het Jubileumweekend van DAW
Published: september 08, 2018 Category: DAW Nieuws
Ereleden, Leden van Verdienste en Award winnaars, zijn de ambassadeurs van DAW. Hieronder de teksten zoals gebruikt tijdens de uitreiking. Tijdens het jubileumweekend van 1-2 september 2018 zijn er door het bestuur een aantal vrijwilligers onderscheiden. Hieronder de tekst die gebruikt is tijdens de uitreiking van deze eretitels en awards. DAW heeft een aantal Ereleden en Leden van Verdienste. De...
Club van 100 verrast DAW met prachtig cadeau
Published: augustus 24, 2018 Category: DAW Nieuws
Namens de Club van 100 is er door de heren Han Masee en Piet Hartland een mooi cadeau overhandigd voor ons 100 jarig jubileum.   Een geheel nieuwe geluidsinstallatie voor ons clubhuis, gratis geïnstalleerd en gemonteerd door de firma Radio Bakker Alkmaar (gesponsord dus). Met daarbij een microfoon en een headset om ervoor te zorgen dat elke spreker goed te verstaan is (deels eigen belang gaven zij toe...
Bestel het DAW Jubileum boek!
Published: mei 17, 2018 Category: DAW Nieuws
Gezocht redactieleden communicatiecommissie
Published: december 07, 2017 Category: DAW Nieuws
Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te plaatsen op social media en adressen bij te houden. Het is een interessante functie als je b.v. communicatie studeert, je doet dan meteen goede werkervaring op. Of als je juist al heel ervaren bent en...

Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering

Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad.
Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten.

Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan.
Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze tentoon te stellen voor iedereen.

Juist vanavond kon Max ons vertellen dat hij benaderd is door de gemeente Alkmaar dat DAW genomineerd is voor de Waarderingsprijs van 2018, welke 14 december uitgereikt gaat worden tijdens het sportgala. Dat zou een mooie waardering zijn in ons 100 jarige bestaan als wij deze prijs dan winnen. Een nominatie is al iets om trots op te zijn.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om enkele van onze toppers in het zonnetje te zetten.
Meerdere zwemmers hebben op Nederlands niveau medailles gewonnen in de afgelopen maanden, wij zijn natuurlijk enorm trots op hen. Kim, Emma en Kyra, gefeliciteerd. Helaas kon Emma niet aanwezig zijn, zij ontvangt haar cadeau op een ander tijdstip.

Ook hebben we de prestatiemedailles uit kunnen reiken aan Mirl, Djanilla, Hans en Jorrick. Emma, Maaike en Brenda ontvangen deze later.

Tijdens deze avond heeft onze voorzitter Max afscheid genomen van de leden, hij had bij aantreden al aangegeven dat hij 5 jaar, tot en met het jubileum voorzitter zou zijn van DAW. Unaniem is er gekozen voor onze nieuwe voorzitter Hans Schoenmakers.
Blij zijn we dat we 2 nieuwe leden bij het bestuur kunnen verwelkomen. Petra Jonker en Lars van den Velden zijn toegetreden als bestuurslid.
We hebben nu een goed gevuld bestuur, 1 persoon erbij is nog wel welkom. Dus heb je ambities? Neem contact met 1 van ons op. Je bent van harte welkom.
Uiteraard hebben we Max bedankt voor zijn jarenlange toewijding aan DAW. Nogmaals Max, bedankt!

Op 7 december a.s. gaat het bestuur met elkaar om de tafel zitten om de taken opnieuw te verdelen en doelen te stellen voor de komende jaren.

Ook zijn vanavond tijdens de financiële stukken van het vorig seizoen goedgekeurd. En heeft Hans een korte terugblik gegeven op het jubileumjaar.

Al met al een goede ALV met een goede opkomst. Bedankt allen voor jullie inzet en enthousiasme.

19 nov 2018 17:01

Op zaterdag 17 en zondag 18 november kwamen de zwemmers van DAW in actie op de regiokampioenschappen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
12 nov 2018 13:34

Zaterdag 10 november vond in Alkmaar de limietwedstrijd voor Age I, Age II, junioren en senioren plaats. [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
10 nov 2018 17:56

Zaterdag 3 november vond in Amersfoort de eerste miniregio figuren van dit seizoen plaats. Namens DAW [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
19 nov 2018 17:01

Op zaterdag 17 en zondag 18 november kwamen de zwemmers van DAW in actie op de regiokampioenschappen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
12 nov 2018 13:34

Zaterdag 10 november vond in Alkmaar de limietwedstrijd voor Age I, Age II, junioren en senioren plaats. [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
10 nov 2018 17:56

Zaterdag 3 november vond in Amersfoort de eerste miniregio figuren van dit seizoen plaats. Namens DAW [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home