cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

Uitstel uitwisseling met Bath Dolphin
Published: februari 12, 2019 Category: DAW Nieuws
Beste ouder, zwemmer of zwemster, Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden van de Bath Dolphin Swimming Club dit jaar niet door kan gaan!Door een mismatch in aangeboden gastgezinnen en de opgegeven deelnemers was het niet mogelijk om ons op een dusdanige manier te huisvesten dat door beide organisaties besloten is de uitwisseling te annuleren.Omdat beide partijen dit...
Ledenpas
Published: december 01, 2018 Category: DAW Nieuws
Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport. Hoe werkt de nieuwe ledenpas Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden. Publiek bij de trainingen De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat...
Koninklijke onderscheiding tijdens Algemene Ledenvergadering
Published: november 07, 2018 Category: DAW Nieuws
Afgelopen vrijdag, 2 november hebben we onze 2e Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2018 gehad. Deze avond stond in het teken van waarderingen en verdiensten. Wethouder Pieter Dijkman kwam ons verblijden met de uitreiking van de koninklijke erepenning die DAW krijgt voor het 100 jarig bestaan. Een mooi geschenk met een oorkonde ondertekend door onze Koning. Wij gaan een mooi plekje zoeken om deze...
Gezocht redactieleden communicatiecommissie
Published: december 07, 2017 Category: DAW Nieuws
Helaas gaan Marlies en Isa allebei stoppen als redactielid van de communicatie commissie. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om artikelen te schrijven, foto's te plaatsen op social media en adressen bij te houden. Het is een interessante functie als je b.v. communicatie studeert, je doet dan meteen goede werkervaring op. Of als je juist al heel ervaren bent en...

1918-2018 Hoe DAW ooit is begonnen

Er was eens….. Allemaal kennen we wel een sprookje die met ‘Er was eens’ begint.

100 jaar geleden is DAW begonnen als vereniging. Een droom van een zestal actieve sporters die met elkaar een vereniging wilden oprichten om zo mee te kunnen zwemmen aan een zwemwedstrijd in de Zuiderzee, georganiseerd door vereniging “Het Hoornsche Hop”. Een zwemwedstrijd waar alleen verenigingen aan mee mochten doen. Met gemiddeld 2 medailles per persoon gingen zij weer naar Alkmaar terug na de wedstrijd.
Zouden zij op dat moment ook de droom hebben gehad dat DAW 100 jaar later zo’n grote vereniging zou zijn?
Een vereniging waar we met zijn allen enorm trots op zijn.

Wil je meer lezen over de mooie geschiedenis van onze club? Dat kan: binnenkort komt het boek: 100 jaar DAW uit. Wij zullen jullie hier snel meer over vertellen.

De 1e maand van ons jubileumjaar zit er inmiddels op.
Met op 1 januari de nieuwjaarsduik en op 27 en 28 het NK Synchroonzwemmen!
Twee activiteiten die beiden een succes zijn geworden dankzij de organisatie door onze vrijwilligers.

Het NK Synchroonzwemmen werd beiden dagen druk bezocht, per dag hebben we ruim 300 bezoekers mogen ontvangen in de Hoornse Vaart die naar de bijna 200 deelnemers en coaches kwamen kijken.

Onze eigen DAW kanjers werden 8e bij de senioren en Wieteke en Ilona net 4e bij de Masters. Ze hebben het geweldig gedaan.

Vanuit bezoekers, verenigingen en de KNZB hebben we veel complimenten ontvangen over de gezellige sfeer en de organisatie van dit evenement.
Hiervoor iedereen die heeft meegeholpen, zichtbaar en minder zichtbaar: Dank je wel voor je inzet, steun en gezelligheid. Zonder jullie krijgen we dit niet voor elkaar.


Ons volgende evenement waar we naar toe werken is de uitwisseling met de Engelse zwemvereniging Bath Dolphin (aankomend paasweekend, 30 maart t/m 3 april 2018). Hiervoor hebben we voldoende gastgezinnen. Er komt een leuk programma, met op maandagavond 2 april een feestavond (vanaf 20:00 uur) waar ieder DAW lid welkom is.De komende maanden hebben we nog veel voor te bereiden voor het jubileumweekend. Wil je tijdens dit weekend helpen? Geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we kunnen veel hulp gebruiken om dit weekend tot een fantastisch feestweekend te maken.

Namens de organisatie van 100 jaar DAW,
Hans Schoenmakers, Patrick Wijdenes, Angelique Wittenbernds en Max Delissen

 

12 feb 2019 20:54

Beste ouder, zwemmer of zwemster, 

Helaas moeten wij u mededelen dat de uitwisseling met onze vrienden [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
11 feb 2019 19:13

Afgelopen zondag heeft de zwemafdeling van DAW de 3e ronde van de Nationale zwemcompetitie gezwommen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
10 feb 2019 19:59

Zaterdag 9 februari deden Jaimy en Danique mee aan een extra limietwedstrijd in Zoetermeer.

Danique heeft [ ... ]

Wedstrijdverslagen SynchroonzwemmenLees meer...
11 feb 2019 19:13

Afgelopen zondag heeft de zwemafdeling van DAW de 3e ronde van de Nationale zwemcompetitie gezwommen in [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
10 feb 2019 19:59

Zaterdag 9 februari deden Jaimy en Danique mee aan een extra limietwedstrijd in Zoetermeer.

Danique heeft [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...
08 feb 2019 12:07

Zaterdag 2 februari vond in Amersfoort de limietwedstrijd Age I t/m senioren plaats. Van DAW zwommen in [ ... ]

Wedstrijdverslagen Synchroonzw...Lees meer...

Onze Sponsors

Home