cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification online

Nieuws DAW

Werkzaamheden entresolvloer 50 meter bad - vanaf 17 juni 2019
Published: mei 22, 2019 Category: DAW Nieuws
De vloer op het entresol in oms 50m bad wordt vervangen. De stoffeerder verwacht 17 juni te beginnen. Wij verwachten dat het entresol minimaal een week, maximaal twee weken niet toegankelijk zal zijn voor publiek/bezoekers. Het zeil zal worden verwijderd, inclusief lijmresten. Er zal worden geschuurd, geëgaliseerd, geprimerd, enz. Daarna gaat de schilder aan de gang, voor de wanden, afdeklatten, etc....
Ledenpas
Published: december 01, 2018 Category: DAW Nieuws
Ieder lid van DAW ontvangt een ledenpas vanuit DAW i.s.m. Alkmaar Sport. Hoe werkt de nieuwe ledenpas Met de ledenpas kun je door de poortjes van het zwembad. De pas is alleen te gebruiken tijdens de trainingstijden van DAW. De ledenpas is persoonsgebonden. Publiek bij de trainingen De DAW ledenpas kan ook gebruikt worden door de ouders/verzorgers om te kijken bij de training. Dit betekent dat...

2018: Het jaar van DAW

Zoals je weet wordt DAW in 2018 100 jaar. Uiteraard gaan we dit bijzondere jubileum groots vieren. We zijn dan ook al druk bezig met de voorbereidingen. Tussen de lopende DAW zaken door zijn een paar bestuursleden bezig om vorm te geven aan een super jubileumjaar, waarbij we willen zorgen dat het voor iedereen leuk gaat worden. Gelukkig hoeven wij dat niet alleen te doen, we hebben een aantal werkgroepen die druk bezig zijn om de verschillende onderdelen te organiseren.

Hieronder een samenvatting van wat je kunt verwachten in 2018:

 • Op 1 januari organiseert onze jeugdcommissie weer de Nieuwjaarsduik. Vanaf het clubhuis gaan we met een door bouwbedrijf K. Dekker bouw & infra BV gesponsorde bus naar Egmond voor een stoer momentje in de zee. Verdere informatie is te vinden op de website. Vergeet niet om je snel op te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klopt dit???)
 • 6 januari is om 16:00 uur de Nieuwjaarsreceptie van DAW.
  Zaterdag 27 en zondag 28 januari ben je welkom om de nationale Synchroonzwemtoppers te zien in onze eigen Synchroonzwem Arena de Hoornse Vaart. Samen met de KNZB organiseert DAW het NK Synchroonzwemmen, met de DAW deelnemers: Steffi Schijf, Eva Visser, Daphne Schouten, Liza de Bruijn, Wieteke Elzinga en Ilona Hogerheyde.
 • Onze zusterstad komt naar Alkmaar van 29 maart t/m 3 april naar Alkmaar. We vieren dan naast ons 100 jarig bestaan, ook dat de uitwisseling met Bath Dolphins al 70 jaar oud is. We kunnen nog gastgezinnen gebruiken, op de DAW website staat hier meer info over.
 • De waterpolo afdeling is bezig om een toernooi te organiseren, welke op 2 juni zal plaatsvinden.
 • Trimzwemmen gaat op 14 juli een feestje vieren, details volgen nog.
 • Van 31 augustus t/m 2 september zal het jubileumweekend plaatsvinden. Verderop vertellen we hier meer over.
 • De Masters afdeling is bezig met de organisatie van een heuse nachtmarathon, welke in het weekend van 15 september gehouden zal worden
 • Op 6 en7 oktober volgt een zwemtoernooi.
 • Swim & Fun en de SuperSpetters zullen meerdere (kleine) activiteiten houden voor deze groep jonge zwemmers en zwemsters.

 

Het jubileumweekend:
Het jubileumweekend is in het weekend dat het dichtste bij de echte verjaardag ligt. Vrijdagavond 31 augustus starten we met een sportief evenement, waaraan alle sporters van DAW kunnen deelnemen. Zaterdagochtend 1 september is er een sport en spelcircuit voor de jongere leden (lagere school). Daarna gaan we iets bijzonders doen, namelijk een WERELDRECORDPOGING WATERTRAPPELEN. Het huidige record staat op 469 mensen die in 1 bad tegelijk 60 seconden watertrappelen. 's Middags is er een sport en spelcircuit voor de oudere leden (middelbare school en ouder). 's Avonds is de receptie, reünie en feestavond, dus noteer deze datum alvast in je agenda: 1 SEPTEMBER 2018! Op zondag gaan we het 50 meter bad eens op een andere manier gebruiken dat wat we normaal doen. Op zondagavond zullen we het weekend afsluiten met de ondertussen traditionele barbecue, waar ook Club van Honderd leden welkom zijn.
Alle evenementen vinden plaats in "ons" 50 meter bad, of in en rond het clubhuis (ook wel de "huiskamer van DAW"). Naast ons clubhuis zal een tent komen, zodat er voldoende plek is voor iedereen.

Werkgroep
Daarnaast is er een werkgroep bezig om voor de receptie en reünie de adreslijst compleet te maken. We hebben ondertussen een indrukwekkende lijst van 1600 leden en oud leden. Mocht je het leuk vinden om hier een bijdrage aan te leveren, door de lijst te helpen verbeteren, laat dit dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook komt er een jubileumboek, waarin de historie van 100 jaar DAW komt. Hier is een groepje enthousiaste DAWers mee bezig. Als je leuke anekdotes of mooie foto's hebt, laat het even weten. Ook dit kan het handigste via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij dat er contact met je wordt opgenomen.

Hulp is welkom
Voor alle evenementen geldt: als je wilt helpen, graag! De organisaties worden getrokken door vrijwilligers binnen de club, die vaak al meerdere dingen doen. Wil je weten waarbij je kan helpen? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte!
Als laatste nog een tip: blijf de DAW website en FaceBook pagina volgen voor het laatste nieuws rond het jubileum!

22 mei 2019 11:11

De vloer op het entresol in oms 50m bad wordt vervangen.

De stoffeerder verwacht 17 juni te [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
22 mei 2019 09:23

Zaterdag 11 mei was de interregio uitvoeringen voor Age II. De Age II-ploeg van DAW bestond [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
21 mei 2019 18:38

Dag 1 & 2 van de Regio Kampioenschappen - Verslag en Uitslag

Dag 1: Er is vandaag lekker gezwommen [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
22 mei 2019 09:23

Zaterdag 11 mei was de interregio uitvoeringen voor Age II. De Age II-ploeg van DAW bestond [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
21 mei 2019 18:38

Dag 1 & 2 van de Regio Kampioenschappen - Verslag en Uitslag

Dag 1: Er is vandaag lekker gezwommen [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
13 mei 2019 20:09

Geschreven door Joppe van Beek op zaterdag, 12 mei 2019.

Vandaag was het dan weer zover. Een limietwedstrijd [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
12 mei 2019 15:03

Op 3, 4 en 5 mei 2019 deden enkele zwemsters van DAW mee aan de Synchro Cup 2019 in Luxemburg. Giorgia [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
04 mei 2019 19:49

Ochtend: De 3e dag van het onmk in Amersfoort begon voor de mannen met de 800 vrij. Aan de start [ ... ]

MastersLees meer...

Onze Sponsors

Home