cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online

Nieuws DAW

Harde lockdown | geen trainingen tot en met 19 januari 2021
Published: december 15, 2020 Category: DAW Nieuws
Beste leden, Op 14 jdecember heeft premier Rutte een harde lockdown afgekondigd, wat inhoudt dat alle trainingen van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021 komen te vervallen. Het zwembad is dicht, ook droogtrainingen (binnen) zijn niet mogelijk, wedstrijden kunnen geen doorgang vinden.    Met de beperkingen die sinds 19 november golden, konden we weer sporten. Met flexibiliteit van...
DAW jubilarissen 2020
Published: november 06, 2020 Category: DAW Nieuws
Normaal maken we de jubilarissen bekend op de Verjaardag van DAW en krijg je een speldje en bos bloemen. Dit jaar doen we alles anders. De verjaardag kon niet doorgaan ivm de Corona pandemie, daarom hebben we de jubilarissen op de ALV van 30 oktober bekend gemaakt. De speldjes worden niet meer gemaakt, daarom hebben we door onze huisstijl ontwerpster Andrea een medaille laten ontwerpen. Deze...
Clubhuis DAW elektrisch energieneutraal
Published: oktober 17, 2020 Category: DAW Nieuws
Tijdens de Algemene Ledenvergadering in Juni is besloten dat we het clubhuis gaan voorzien van zonnepanelen, om het elektrisch energieneutraal te maken. Op dit moment is er een subsidieregeling die dit interessant maakt voor ons als vereniging. Dave van Braak, vader van een waterpoloster van onze club, heeft dit traject begeleid. De subsidie aanvraag zal nu gedaan worden. Namens het bestuur van...
TEAM DAW | Kom je ook helpen?
Published: augustus 26, 2020 Category: DAW Nieuws
TEAM DAW DAW is een ambitieuze vereniging, die jaarlijks veel organiseert. Als vereniging is 10 jaar geleden gekozen voor “een bestuur op afstand”, wat inhoudt dat de bestuursleden niet in de commissies van de afdelingen zitten. De commissies zijn hierdoor zelfstandiger in het uitvoeren voor de werkzaamheden voor hun afdeling, waarbij het bestuur faciliteert. Dit is o.a. georganiseerd middels een...

Harde lockdown | geen trainingen tot en met 19 januari 2021

Beste leden,
Op 14 jdecember heeft premier Rutte een harde lockdown afgekondigd, wat inhoudt dat alle trainingen van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021 komen te vervallen. Het zwembad is dicht, ook droogtrainingen (binnen) zijn niet mogelijk, wedstrijden kunnen geen doorgang vinden. 
 
Met de beperkingen die sinds 19 november golden, konden we weer sporten. Met flexibiliteit van alle commissies, leden, trainers en AlkmaarSport was het nu voor alle leden mogelijk om veilig te trainen. Met zo'n 600 leden is dat een behoorlijk grote prestatie, 7 afdelingen die allemaal hun eigen wensen hebben en dan toch tot compromissen komen. Aan alle betrokkenen, dank voor je actieve bijdrage hierin; met samenwerken en goed overleggen komen we tot oplossingen.
 
Bij wedstrijdzwemmen was men gestart met "onderlinge trainingswedstrijden", voor de leden onder de 18 jaar. Als wedstrijdzwemmer wil je echt ergens voor trainen, uitgedaagd worden. Mooi dat ditmogelijk was. Synchroonzwemmen heeft net het eerste diplomazwemmen gedaan, ook onderling voor de jongste zwemsters. Binnen de grenzen van wat kon, proberen we zo toch onze leden enthousiast te houden. Alle vrijwilligers: top dat jullie dit hebben georganiseerd!
 
Een nieuwjaarsreceptie, met een drankje, oliebol van Annelies, een bitterbal van Andrea en een gezellig praatje met veel clubgenoten. Hoe gaaf zou dat zijn? Helaas zien we daar nu geen mogelijkheid voor: we gaan 2021 in zonder deze traditie. Misschien kunnen de teams onderling een virtuele borrel organiseren, om toch het gevoel te krijgen dat er een nieuw jaar start.
 
Het is alweer bijna eind december. Wat normaal een feestmaand is, is dit nu toch net wat anders. Met Kerst maar 3 gasten mogen ontvangen is voor velen een uitdaging. Als we ons allemaal aan de regels houden, krijgen we het virus eronder. Een vaccin voor iedereen zal nog even op zich laten wachten, maar als we tot die tijd ons verstand blijven gebruiken, hoop ik dat we allemaal binnenkort weer kunnen trainen. Persoonlijk heb ik tijdens de sluiting van de zwembaden gemerkt dat ik mijn 2-3x per week trainen al snel heel erg mis. Zwemmen is een onderdeel van mijn leven, een way of life. Dit geldt voor velen van ons, daarom hoop ik dat we dit nog lang samen kunnen doen en straks ook weer wedstrijden en sociale events kunnen organiseren, waar we samen plezier aan beleven.
 
Als er nieuws is over wanneer de trainingen weer starten, dan ontvang je natuurlijk weer een DAW Nieuwssplash. De huidige maatregelen gelden tot woensdag 20 januari; voor die datum zullen we je informeren over de mogelijkheden.
Stay safe, stay healthy!
 
Met sportieve groet, Hans Schoenmakers
Voorzitter zwemvereniging DAW 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.\'';document.getElementById('cloakd775d553488e0e715872670bed42c8ab').innerHTML += ''+addy_textd775d553488e0e715872670bed42c8ab+'<\/a>'; ,this)" rel="noreferrer">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
15 dec 2020 10:07

Beste leden, Op 14 jdecember heeft premier Rutte een harde lockdown afgekondigd, wat inhoudt dat [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
06 nov 2020 14:36

Normaal maken we de jubilarissen bekend op de Verjaardag van DAW en krijg je een speldje en bos bloemen. [ ... ]

DAW NieuwsLees meer...
07 jan 2021 12:20

Helpen jullie Kyra naar de Top?   Kyra Wijnker, zwemster bij de wedstrijdafdeling is genomineers [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
11 okt 2020 13:55

Dit weekend was het voor de mannen van DAW de eerste wedstrijd van het seizoen dat zou plaatsvinden in [ ... ]

Wedstrijdverslagen WaterpoloLees meer...
10 okt 2020 14:57

Beste waterpoloërs, familie, vrienden en sportliefhebbers,     Dit weekend gaan wij testen [ ... ]

WaterpoloLees meer...
09 okt 2020 19:56

Het was tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor de mannen van de herenselectie. Deze wedstrijd [ ... ]

Wedstrijdverslagen WaterpoloLees meer...
09 okt 2020 19:51

Beste zwemmers/ouders/verzorgers en trainers,

Ook dit jaar, ondanks de beperkingen met betrekking tot [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
06 okt 2020 21:38

Gister (zondag 4/10/2020) was de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen en het was om verschillende [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
04 okt 2020 11:25

Zaterdag 3 oktober deden de Age I'ers, Age II'ers en junioren van DAW mee aan de limietwedstrijd Age I [ ... ]

SynchroonzwemmenLees meer...
28 sept 2020 22:49

Op 27 september om 09:00 beginnen de Nederlandse Estafette Kampioenschappen in Eindhoven.

Onder begeleiding [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
28 sept 2020 22:11

Onder begeleiding van Melissa Zwaan en Arianne Hendriks stond voor de minioren op 27 september [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...
28 sept 2020 21:15

Na weken van overleggen en het opstellen van een uitgebreid protocol is het gelukt om onze 1e wedstrijd [ ... ]

WedstrijdzwemmenLees meer...

Onze Sponsors

Home